2020-07-09 15:29

Băsescu, REACȚIE dură împotriva Comisiei Europene: ”BATE CÂMPII”

 |  21:47
Băsescu, REACȚIE dură împotriva Comisiei Europene: ”BATE CÂMPII”

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a criticat într-o intervenţie pentru B1TV scrisoarea semnată preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, şi de prim-vicepreşedinte Frans Timmermans în care se trag semnale de alarmă privind evoluţiile recente din România şi se cere renunţarea la modificările legislative dorite în justiţie.

Actualul senator afirmă că forul european "bate câmpii", iar cei doi oficiali nu au reuşit să indice niciun articol care ar fi nedemocratic şi care ar întâri avertismentul dat în scrisoare.

”Care e articolul pe care îl consideră în neregulă? Care e articolul în neregulă din cele 3 legi? Comisia Europeană, în acest comunicat, bate câmpii. Noi, cei care trăim în România și suntem muritori, știm ce e. Care e articolul care duce înapoi justiția din România? E singura mea întrebare: care e articolul care e nedemocratic din cele 3 legi, unul care împiedică justiția? Tot soiul de propagandiști au dezinformat populația. E o minciună ce trebuie corectată. Noile legi fac ajustări la legile care au arătat că, după 10-12 ani, ar trebui corectat. E o propagandă, un joc al unui sistem, nimeni nu poate da un singur articol. Legile justiției, pe fond, sunt în regulă. Eu nu pot fi partenereul dezinformatorilor", a afirmat Traian Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-25Parerea ta...

MARINARU-I BEAT
25 Ian 2018

Deoarece cei cu responsabilitate cea mai MARE din conducerea statului Seful SENATULUI si cu SEFUL CAMEREI DEPUTATILOR, care NU INDPLINESC CRITERIILE DE MORALITATE SI INTEGRITATE in ocuparea functiilor publice detinute, au gafat enorm, aducand grave prejudicii STATULUI ROMAN, prin amenintarile facute la adresa Comisiei Europene si a DEPARTAMENTULUI DE STAT AMERICAN EI TREBUIE EXCLUSI URGENT DIN FUNCTIILE DETINUTE SI DIN Parlament.
ANONIM
30 Ian 2018

CEI DOI OAMENI AU FOST CECETATI PENTRU CA NU AVEAU BASCA PENTRU CA NU FACEAU PARTE DIN CLICA ANTIROMANIA CA VOI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz