2019-12-05 16:49

Băsescu, replica DURĂ pentru Dragnea: „Este greu să găseşti un individ cu un caracter mai mizerabil…”. Ce spune despre relația liderului PSD cu statul paralel

 |  14:53
Băsescu, replica DURĂ pentru Dragnea: „Este greu să găseşti un individ cu un caracter mai mizerabil…”. Ce spune despre relația liderului PSD cu statul paralel

Traian Băsescu răspunde acuzaţiilor lansate de Liviu Dragnea în timpul discursului său de la mitingul PSD de sâmbătă seară, potrivit cărora fostul preşedinte a creat statul paralel.

Băsescu spune, astfel, că dacă el a creat acest stat paralel, atunci Dragnea este cel care "l-a lins” şi "a lins cu sârg pe toţi şefii instituţiilor statului paralel” pe care acum îi condamnă, informează News.ro.

"Este greu să găseşti un individ cu un caracter mai mizerabil decât Dragnea. La mitingul de sâmbătă din Piaţa Victoriei, înfiera cu mânie proletară, în faţa a circa 100.000 de naivi aduşi pe tabel de prezenţă din toată ţara, statul paralel. Îmbogăţitul peste noapte din Teleorman a uitat să le spună naivilor din Piaţa Victoriei că în perioada 2010 – 2014, de două ori pe săptămână, se întâlnea în vilele SRI, K2 şi T14 cu exponenţii statului paralel, Maior, Kovesi, Coldea, Ponta (alt caracter), Dâncu, şi puneau ţara la cale legat de dosare şi arestări, mai ales după mai 2012, când Ponta (alt mare caracter) a devenit premier”, a scris Băsescu pe pagina sa de Facebook.

El se întreabă, ironic, de ce liderul PSD nu le-a povestit oamenilor din Piaţa Victoriei despre "cum îi mângâia ghipsul şi îi oferea Laurei Codruţa Kovesi şorici de porc proaspăt adus din Teleorman şi pârjolit la T14” şi de ce nu le-a spus că chiar el a susţinut-o pe Kovesi pentru funcţia de procuror şef al DNA în 2013, dar şi în 2016, când a fost renominalizată.

"Şi ce să vezi? În epocalul discurs, ticsit de perfidie şi minciună, lui Dragnea îi dă prin cap să spună că Băsescu a creat statul paralel. În regulă, o să fiu oricând de acord că timp de 10 ani unul din obiectivele mele a fost consolidarea instituţiilor statului. Că uneori aceste instituţii au făcut abuzuri grave, pentru care procurori şi judecători trebuie să răspundă, iarăşi sunt de acord. Că trebuiesc modificate legi pentru ca abuzurile să nu mai fie posibile, este un alt lucru pe care îl susţin”, a explicat Băsescu.

Liderul PMP a adăugat că dacă el este cel care a creat statul paralel, atunci Dragnea este cel care "l-a lins”.

"Dar dacă eu am creat statul paralel pe care Dragnea vrea să-l distrugă sau să-l supună, este cert că tot Dragnea este cel care a lins cu sârg pe toţi şefii instituţiile statului paralel pe care azi îi acuză. Concluzie despre statul paralel? Eu l-am făcut, iar Dragnea l-a lins”, a continuat Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-10Parerea ta...

ILIE DE LA SCULăRIE
10 Iun 2018

Nenea Băse , degeaba o mai dai la întors. Toată lumea știe că dă bine dacă-l înjuri pe Dragnea. Dragnea este ciuca bătăii , de serviciu la primire. Vino cu altceva.
ANONIM
10 Iun 2018

Nimic nu este greu ...dacă Chiorul se va uita in oglinda....va afla cine il poate întrece....hahaha
TRADATORI DE TARA
10 Iun 2018

TOATE FRUMUSETILE LUMI SINT FACUTE DE OAMENI ..... DAR SI TOATE JOSNICIILE ....... JAVRA ORDINARA . DE CE NU AI SPUS ATUNCI . DAR SI NENOROCITI DIN SERVICI CARE II DUCEA LA CHEFURI . OAMENI SPURCATI
ANTI-REZIST
11 Iun 2018

Uitate in oglinda base si vei vedea pe cel mai mizerabil individ din Ro.
FILES
11 Iun 2018

Multi iti spun: uita-te-n oglinda, sugativa neamului si il cei vedea pe cel mai jegos jeg din scumpa noastra patrie .... Du-te la balamuc, nebunule si mai lasa-ne javra ordinara !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray