2019-10-16 18:14

Băsescu RUPE TĂCEREA. Ce legătură există între AUDIEREA sa la DNA și dosarul lui Tăriceanu

 |  21:42
Băsescu RUPE TĂCEREA. Ce legătură există între AUDIEREA sa la DNA și dosarul lui Tăriceanu

Fostul președinte, Traian Băsescu a dezvăluit la România TV că audierea sa de la DNA de vineri nu a avut nicio legătură cu dosarul în care procurorii cer aviz pentru urmărirea penală a lui Călin Popescu Tăriceanu.

”E pacat ca mergem pe presupuneri atata timp cat chiar de la DNA au scapat informatii care au produs confuzii. Am fost chemat ca martor, n a existat nicio legatura intre intrebarile pe care mi le-a pus procurorul israelian cu Tariceanu sau cu campania lui.

Precizez ca nu exista nicio legatura intre campania mea electorala din 2009 sau vreo finantare de la Beny Steinmetz legata de campania mea din 2009. lucrurile vizeaza altceva, nu fac speculatii. Nu pot sa nu ma duc cu gandul la faptul ca Beny Steinmetz e unul dintre actionarii de la Rosia Montana, are destui dusmani  si ca Romania se afla intr un proces cu gold corporation la Washington.

Ca sa elucidam tema pe care o aveti- nu exista nicio intrebare legatura de finantarea campaniei lui Tariceanu inn 2008, nicio intrebare legata de campania mea din 2009, n-are legatura una cu alta” a dezvăluit Traian Băsescu la RTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray