2020-07-02 12:33

Băsescu se RETRAGE din politică: ”Nu mai am mize personale. GATA”

 |  23:23
Băsescu se RETRAGE din politică: ”Nu mai am mize personale. GATA”

Traian Băsescu, preşedintele PMP, a declarat că la finalul mandatului de senator îşi încheie activitatea politică. Fostul şef al statului a menţionat că nu va candida pentru un loc în Parlamentul European şi că după finalizarea mandatului de senator îşi încheie activitatea politică.

"Doi oameni nu pot fi liderii acestei alianţe - eu, pentru că nu vreau şi Orban, pentru că nu poate. Am spus-o în glumă. Nu ştiu cine este (liderul unei eventuale alianţe a dreptei - n.r.). Clar că nici Orban nu tractează, nici eu nu tractez alianţa. (...) Eu nu mai am mize personale. Gata. După mandatul ăsta îmi închei activitatea politică', a declarat Băsescu la un post de televiziune.

Traian Băsescu, a adăugat că alegerile europarlamentare de anul viitor vor fi un dezastru pentru partidele de dreapta, dacă nu se găseşte o soluţie politică, afirmând că este necesară o mare alianţă. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-24Parerea ta...

MARIANA NEGREA
25 Mai 2018

Sanchi ,prost ai fost prost ai ramas. Dezastrul se apropie cat de curand pt. intreaga tara . Frica au toti prosti si cei ce au furat.
MITICA GOARNA
25 Mai 2018

Cine mai crede minciunile acestui josnic individ ? Mutu ?
ARDELEANUL
25 Mai 2018

Pleaca in Costa-Rica?...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz