2019-12-16 07:53

Băsescu se TEME de moțiune: ”Eu nu am încredere în Ponta și Tăriceanu!”

 |  19:43
Băsescu se TEME de moțiune: ”Eu nu am încredere în Ponta și Tăriceanu!”

Traian Băsescu nu este convins că moțiunea de cenzură va trece. Europarlamentarul PMP avertizează că UDMR, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu au obiceiul de a-și trăda partenerii. Prin urmare, nu ar trebui să ne mire dacă UDMR, Pro România și ALDE nu vor mai vota moțiunea, dacă Viorica Dăncilă le va oferi ceva.

„Mi-e foarte greu să evaluez și când n-am toate elementele mă feresc s-o fac, dar, așa cum se învârt lucrurile, nu exclud posibilitatea ca moțiunea să nu treacă.

Eu nu am încredere în Ponta și nici în Tăriceanu. Dacă Dăncilă le oferă ceva în acest interval, fiți sigur că schimbă direcția de atac. Să nu te mire dacă ești lăsat cu spatele descoperit.

Teama mea e că i se oferă ceva lui Ponta, ca de altfel și UDMR-ului, că nici ei nu-s mai puțin negustori.

Orban are o înțelegere cu trei partide specializate în trădarea partenerilor: Ponta, Tăriceanu și UDMR”, a declarat Traian Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-02Parerea ta...

CIOBOTARI VIACESLAV
02 Oct 2019

Tu bai scarbosenie nebuna esti specializat in tradarea celor apropiati si a tarii Siktir boala betiva Kakat ud de pisat
Doresc sa comentezMAI VECHI...

ALDE Tăriceanu ALDE Tăriceanu se predă Interesului Naţional, departamentul Nevoile Ţării. Aceste necesităţi mai degrabă omeneşti decât politice îi cer preşedintelui Senatului să-l lase pe binefăcătorul său Ponta în aer. Astfel, Tăriceanu, mai liberal şi mai oportunist ca mâţele lui Ionel Brătianu, va ajunge să-i spele izmenele lui Gabi Oprea, singura şansă ca să mai fie ceva, orice, în politica românească
20 Sep 2015 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray