2020-04-08 12:25

Băsescu, SFAT pentru Guvern: ”Aș închide metroul, fiecare cu mașinuța lui”

 |  18:03
Băsescu, SFAT pentru Guvern: ”Aș închide metroul, fiecare cu mașinuța lui”

Traian Băsescu a declarat, luni, că, după părerea sa, ca măsură imediată de limitare a răspândirii coronavirusului, ar trebui închis metroul bucureștean.

„Aș închide metroul și deplasările să se facă individual, fiecare cu mașinuța lui. Dacă nu, cu o trotinetă electrică”, a spus Băsescu, într-o intervenție telefonică la Digi 24.

În opinia sa, metroul reprezintă un „loc ideal de transmitere a virusului”.

Băsescu mai spune că decizia anunțată de Arafat, conform căreia nu mai pot fi organizate evenimente cu mai mult de 1000 de persoane, "este o prostie".

„Ce mi-e o adunare de o mie de persoane, ce mi-e o adunare de 5.000 (...) Nu ai voie să mai accepți niciun fel de adunări publice în care sunt mai mult de doi oameni”, a spus acesta.

Totodată, Băsescu este de părere că autoritățile române s-au trezit cam târziu în luarea măsurilor.

„O carantină e o măsură extrem de dură, poate cea mai dură pe timp de pace, dar la sfârșit populația va înțelege că s-a evitat o extindere a bolii”, a mai precizat fostul președinte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-09Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
09 Mar 2020

doamne fereste de asemnea prost precum qiombetele//Daca inchizi metroul Bucurestiul care si asa este supra-aglomerat se blocheaza complet.Du-te la familie si lasa-ne cu aberatiile,dati-i o sticla sa suga si el niste "licurici" de acolo
DOREL
10 Mar 2020

Domnul Băsescu a uitat că a închis spitalele și a distrus sistemul de sănătate împreună cu Boc. Mai bine tăceau și filozof rămăneai.
CUCUVEAUA DE BETON
11 Mar 2020

Asa ,asa bai Prtrovule Ai dreptate ,trebue inchis tot tot ,spitale metrou ,si sa fie deschise doar birturile Apoi trebue taiat 25 %din pensii si salariiSiktir javra hoata ,corupta si mincinoasaSiktir !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine