2020-02-26 00:09

Băsescu, SFAT pentru Iohannis: ”Cu PSD nu se poate decât cu BÂTA!”

 |  22:54
Băsescu, SFAT pentru Iohannis: ”Cu PSD nu se poate decât cu BÂTA!”

Fostul preşedinte Traian Băsescu a criticat felul în care Klaus Iohannis a ales să guverneze alături de PSD, afirmând că e vinovat că le-a lăsat ocazia să îi ia din atribuţiuni.

"Problema mea nu este Kovesi, pe mine mă doar de atribuţiile preşedintelui pentru că un stâlp al puterii cu autoritate maximă este pur şi simplu tăiat cum taie ăştia brazii prin păduri.

Nici nu i-a pocit de la început. Scriam eu pe Facebook degeaba: 'domnul preşedinte pune-i să semneze un protocol, nu le da premierul până nu îţi pun director la SIE, nu le da premierul până nu se angajează cu ambasadori, cu obligaţiile pe care le au'. Dânsul a vrut să guverneze altfel cu PSD-ul. Nu! Cu PSD nu se poate altfel decât cu bâta! 

Cu PSD ori te baţi de dimineaţă până seară ca să obţii ceva, ori când te prind în moleşeală te lasă fără atribuţiuni oricând au ocazia", a avertizat Băsescu la B1tv.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-31Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
31 Mai 2018

cum dracu "te bati cu Psd-ul" cand sunt de fapt oamenii lui Basescu acolo? acest asa-zis PSD e condus de securistii lui Basescu si tot felul de mafioti disperati sa scape de puscarie...mai nou au mai migrat si altii de la pMP...acest Basescu e o mare curva,in fata spune ceva sa pacaleasca publicul si pe la spate e mana in mana cu mafiotii,tocmai invers
PACE
01 Iun 2018

Samanta de scandal ! Doar atat !
ANONIM
01 Iun 2018

Chiorului ia suflat SICĂ in ceafa ...sa se ia de mana ....numai bâte au in cap
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine