2020-02-18 03:34

Băsescu, SFAT pentru Iohannis: ”E OBLIGAT să retrimită bugetul în Parlament”

 |  21:32
Băsescu, SFAT pentru Iohannis: ”E OBLIGAT să retrimită bugetul în Parlament”

Fostul preşedinte Traian Băsescu consideră că șeful statului, Klaus Iohannis ar trebuie să retrimită bugetul de stat în Parlament deoarece nu poţi tăia bugetele serviciilor în contextul vizitei Papei în România şi a summit-ului de la Sibiu.

"Anul este unul sensibil, fără să fiu un partizan al bugetelor serviciilor, dar trebuie să spun că serviciile au primit un aviz în CSAT. Dacă acest buget a fost propus de Guvern, este incorect faptul că după avizul CSAT, în Parlament cu hachiţele lui Daddy au fost reduse bugetele. Anul acesta este special- există vizita Papei, cheltuieli enorme de securitate, atât SRI cât şi SPP, apoi summit-ul de la Sibiu- vin demnitari la cel mai înalt nivel", a declarat Traian Băsescu, la B1 TV.

Tocmai de aceea, crede fostul preşedinte, Klaus Iohannis ar trebui să retrimită în Parlament bugetul de stat pe anul 2019.

"SPP trebuie să îşi mute toată unitatea la Sibiu, asta înseamnă costuri. A tăia din bugetele lor într-un an atât e încărcat...Papa nu vine numai a Bucureşti, merge şi la Iaşi, Blaj. Are un traseu care trebuie securizat, extrem de complicat. Cred că preşedintele are obligaţia să trimită înapoi bugetul de stat, chiar sub şantajul creşterii alocaţiei copiilor", a mai spus Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine