2020-07-06 23:45

Băsescu, SFAT pentru Kovesi: ”Du-te, femeie și APĂRĂ-TE!”

 |  22:03
Băsescu, SFAT pentru Kovesi: ”Du-te, femeie și APĂRĂ-TE!”

Prezent în platoul România TV, fostul președinte Traian Băsescu consideră că Laura Codruța Kovesi a procedat greșit când a plecat din țară. Băsescu o sfătuiește pe fosta șefă DNA să nu fugă de justiție și să se apere cu demnitate.

"Laura Codruța Kovesi nu trebuie să fie ostilă justiției. După mine, a greșit și mediatic. Trebuia să spună DA, mă duc în fața procurorului să dau explicații pentru toate capetele de acuzare. O dată.

Al doilea lucru. Are prezumția de nevinovăție, de aceea, noi românii, până la proba contrarie, dacă va fi găsită vinovată, de o instanță de judecată, ar trebui să nu-i împiedicăm acest parcurs. Eu așa aș judeca, din punct de vedere și al dânsei, și al nostru", a spus fostul președinte al României. 

"Ar trebui să nu se prevaleze de lucrurile astea și cu demnitate să spună DA, mă duc în fața procurorului, până la urmă e colega dânsei, care o anchetează, cum să nu ai încredere într-un coleg, în justiție? Mă duc, stau, rezolv lucrurile și îmi văd și de drumul meu la Bruxelles. 

Laura Codruța Kovesi trebuie să fie foarte deschisă și să nu dea impresia că fuge exact de justiție, despre care ne-a vorbit atâția ani. Cred că dacă află ce am spus, poate reflectează! Du-te, femeie, și spune ce ai de spus procurorului. Apără-te și în fața procurorului, și în public, dar apără-te, nu fi în defensivă", a mai spus Traian Băsescu. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-17Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
17 Feb 2019

asa i-a spus si lui UDREA? sau ceva de genul FUGI IN COSTA RICA...si pune banii in alte conturi
OFENSIVA BORFASILOR
18 Feb 2019

Dupa intalnirea de la Belgrad dintre mafia penalilor psd si jegosul gușa , a inceput asaltul impotriva d-nei Kovesi , asalt care se va sfârsi tragic pentru mafia psd. Va fi actul de deces al organizatiei mafiote psd. Deja si socialistii europeni NU MAI RECUNOSC ACEASTA GRUPARE INFRACTIONALA. PROPAGANDA DIN HAZNAUA 3 URÂT MIROSITOARE FACE SPUME SI A AJUNS LA APOGEUL DELIRULUI . SI UN MINOR OBSERVA CU USURINTA MINCIUNILE SLUGILOR LUI FELIX PUSCARIASUL. CINE INTRTINE FINANCIAR ACESTE TRUSTURI ANTI ROMANESTI ESTE DE DATORIA AUTORITATILOR INDEPENDENTE ( daca mai exista ) ALE STATULUI SA NE SPUNA ???? CINE FINANTEAZA HAZNAUA 3 SI CLOSETUL TV GHITA FUGARU ??????????
ANONIM
18 Feb 2019

cand vezi ca vine tavalugul peste voi ,sunteti si mai scarbosi si mai isterici ,bai javra batrana de postac platit de johanus mafiotul traficant de copii
TANTE TRAIAN!
21 Feb 2019

Are dreptate dl Voiculescu cand spune ca nu esti decat o tante care dupa ce bea tarziu in noapte i se trezesc instinctele primare si urla dupa barbati sa o reguleze ASA esti tu tante Traian Vad ca il invatai pe Palmierul cel puturos sa faca nu stiu ce porcarii de care doar voi sunteti capabili ,tu o javra pusa de statul mafiot la Cotroceni si care nu ai facut nimic pentru tara ba dincontra Palmierul este si el pus acolo de statul mafiot si nu face decat sa franeze evolutia inspre mai bine a tarii acesteia Oameni buni ,hai sa ne mobilizam si sa i maturam pe lacheii astia care fac rau Romaniei Iesiti in strada nu stati pana nu va fi prea tarziu Sa i punem sa dea inapoi statului Roman ce au furat apoi sa i bagam la racoare ca sunt cam infierbantati de atata bine creat prin munca noastra Sa le aratam cine este suveran in Romania si cine sunt impostorii si calaii acestei tari!Traiasca natiunea romana !Jos neavenitii si alogenii !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz