2020-08-09 21:14

Băsescu, SFAT pentru premierul Dăncilă: ”Nu înțelege NIMIC!”

 |  23:50
Băsescu, SFAT pentru premierul Dăncilă: ”Nu înțelege NIMIC!”

Traian Băsescu a sfătuit-o pe Viorica Dăncilă să îl schimbe de la Finanţe pe Eugen Teodorovici, fiindcă acesta „nu înţelege nimic din echilibrele macroeconomice”. Fostul preşedinte a precizat că atunci când era ministru al Transporturilor, Teodorovici i-a semnat cartea de muncă.

„PSD va continua să facă prostii. Doamna Dăncilă, primul lucru pe care trebuia să îl facă era să anuleze OUG 114, să redeschidă dezbaterea pe Legea redevenţelor. Gazele acelea din Marea Neagră relansezi petrochimia, avem şase combinate închise, fie ele ale lui Nicolae. Gazul acela, dai 1,5 miliarde la Chişinău. Transgazul construieşt deja conducta de la Ungheni la Chişinău”, a afirmat Traian Băsescu, luni seară, la Digi 24.

Acesta i-a sugerat premierului să îl schimbe pe Eugen Teodorovici de la Finanţe pentru că nu are experienţă în domeniu, precizând că social-democratul se ocupă pe vremuri de cărţile de muncă.

„Sunt lucruri pe care nu le fac şi ar trebui făcute. Îl iei pe Teodorovici de la Finanţe, îl trimiţi Dumnezeului să se ocupe de altceva. Uite, spre exemplu când eram eu ministru al Transporturilor, pot să vă arăt, în cartea de muncă e semnătura lui Teodorovici. Se ocupa de cărţi de muncă. Lasă-l la cărţi de muncă. Ăsta nu înţelege nimic din echilibrele macroeconomice”, a conchis Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-17

In legatura cu acest articol...

Rareș Bogdan aruncă BOMBA serii: Cine va fi viitorul PREMIER

Tăriceanu s-a RĂZGÂNDIT. Anunț de ultimă oră despre PREZIDENȚIALE

Alertă în Grecia: Invazie de ȚÂNȚARI, infecții cu virusul West Nile

Băsescu știe rezultatul MOȚIUNII de cenzură: ”Nu va trece!”. Care sunt motivele

Rareș Bogdan ATACĂ opoziția: ”Te codești ca o MIREASĂ în noaptea nunții!”
Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ -BONTON
18 Iun 2019

Fantos neispravit ,ce esti Faci parte din,, insectarul cu lichele''!Tu ce ai fost ,delator La varsta cand Teodorovici era reprezentant la ambasada Romaniei in diverse functii tu tot la 30 de ani erai un bisnitar ordinar si turnator securist ,si uite ai ajuns sa conduci 10 ani tara (chiar daca ai condus o cu aburii alcoolului in cap si lingand o pe udrea)Lichea neispravita Esti reprezentantul Satanei in Romania Ziceai ca tara se conduce singura iar presedintele este decorativ Chiar decorativ ai fost si tu si hotul actual de case si copii pentru organe Doua scarbe!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz