2019-08-24 13:03

Băsescu și Dragnea, atacuri cu ”morți” și ”crâșme” la Alexandria

 |  14:15
Băsescu și Dragnea, atacuri cu ”morți” și ”crâșme” la Alexandria

Liviu Dragnea şi Traian Băsescu s-au atacat reciproc vineri după-amiaza, la Alexandria, cu prilejul lansării candidaților propriilor partide la alegerile locale.

PMP Teleorman a susţinut lansarea candidaţilor într-un restaurant din oraş, social-democraţii s-au adunat în aula Universităţii Valahia.

”Am înţeles că oaspete astăzi, în judeţ, este Traian Băsescu. Aşa am auzit. La cârcimă, unde să fie în altă parte? Mi-a dat un sms cineva, un coleg, ţinând cont de faptul că vine Băsescu aici, m-a întrebat dacă mai ţinem noi conferinţa. Păi cum să nu o ţinem? Eu nu îmi aduc aminte ca vreunuia dintre noi să-i fi fost frică de Băsescu când era preşedinte. În frunte cu mine. Şi de aia se şi întâmplă ce se întâmplă”, a spus Dragnea, la Alexandria.

În cealaltă tabără, Băsescu le spunea PMP-iștilor să nu "învie" electoratul cum face Dragnea la alegeri.

În vreme ce Dragnea îşi sfătuia social-democraţii cum să se organizeze în campanie, într-un alt cadru, Traian Băsescu îşi încuraja colegii din organizaţia PMP Teleorman. ”Voi trebuie să faceţi tot ceea ce ţine de voi ca să salvaţi acest judeţ de mizeria de stânga. Este timpul ca acest judeţ să fie reînviat, dar nu cum învie Dragnea electorat la alegeri, ci reînviat economic şi social”, a mai spus Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-16Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ordin pe PSD: Candidați! Privirea la mine! De când a apărut Dragnea, a părut mai bun decât Ponta. Și este. Le are el pe-ale lui, că doar e condamnat, deci nu ne putem aștepta să iubească, de exemplu, justiția, cu instituțiile ei. Unde mai pui că e anchetat într-un nou dosar de abuz în serviciu. Mai sare și calul cu ironiile de prost gust (stilul Ponta) care nu îi stau bine nici lui, dar asta e, cineva le-a spus că prind la alegătorii PSD
15 Aug 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray