2019-10-14 21:13

Băsescu și un fost ministru, ceartă în direct la tv

 |  22:30
Băsescu și un fost ministru, ceartă în direct la tv

Scandal imens în direct la România TV între fostul preşedinte, Traian Băsescu şi un lider PNL, fost ministru al Apărării Naţionale. Actualul senator PMP i-a adus acuzaţii extrem de grave lui Corneliu Dobriţoiu pe care l-a numit 'şmenar'. Dobriţoiu este condamnat în primă instanţă la un an de închisoare cu suspendare de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie in dosarul "Case pentru generali", in legatura cu achizitionarea in conditii ilegale a unei locuinte de serviciu la pret subventionat.

TRAIAN BĂSESCU Îl văd pe Dobriţoiu ăsta, ex ministru şi general, condamnat pentru nişte case. Aţi fost condamnat pentru probleme cu locuinţele unor subofiţeri. Dobriţoiu e un şmenar cu locuinţe de serviciu. Ditamai generalul care a cumpărat locuinţe ale subofiţerilor pe care i-a mutat din garnizoană în garnizoană.

CORNELIU DOBRIŢOIU Nu e adevărat. A fost un proces politic. Soluţia finală pe care o voi ataca în apel va fi pentru mine. Mi-au dat un an cu suspendare. Băsescu e cel care a făcut şmenuri cu case, nu eu. Domnul Băsescu a şmenuit multe case şi terenuri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray