2020-07-14 09:12

Băsescu: Socialiştii nu au interes să doboare guvernul. Nu cred că va cădea

 |  13:25
Băsescu: Socialiştii nu au interes să doboare guvernul. Nu cred că va cădea

Traian Băsescu a declarat că nu crede că Guvernul Orban va cădea în urma moţiunii de cenzură, menționând că nimeni nu are acest interes.

 

"În realitate, nu cred că va cădea Guvenul pentru că nimeni nu are acest interes. Duipă părerea mea, socialiştii nu au interes să doboare guvernul şi vor să-l lase să suporte toate consecinţele guvernării lor dramatic de proaste pentru România, iar liberalii nu văd de ce ar genera o criză politică atunci când se află la guvernare şi au un PSD destul de slăbit”, a declarat Traian Băsescu, miercuri, într-o intervenţie telefonică la Digi 24.

Întrebat ce crede despre faptul că Victor Ponta a declarat că votează moţiunea de cenzură, europarlamentarul PMP a spus: "Victor Ponta şi-a vândut voturile la toată lumea pentru că în baza promisiunii că nu va vota moţiunea, Ludovic Orban i-a dat subvenţie ca şi cum ar fi partid parlamentar care a participa la alegeri. Partidul lui Victor Ponta este subvenţionat. Acum a luat probabil şi ceva de la Ciolacu, o promisiune şi uite aşa Victor Ponta devine important pentru jocul politic”.

El crede că nu ar fi bine dacă ar cădea Guvernul deoarece ar urma o perioadă de instabilitate, cu un guvern interimar în momente extrem de importante.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz