2019-08-18 14:04

Băsescu SPUNE TOT despre campania electorală din 2009: ”Mă autodenunț”

 |  22:33
Băsescu SPUNE TOT despre campania electorală din 2009: ”Mă autodenunț”

Fostul președinte Traian Băsescu a ținut să lămurească tot ce s-a întâmplat în campania electorală din 2009, ale căror sume sunt anchetate de procurori. Băsescu spune că nu a avut alți șefi informali, dar că mulți au venit cu bani la el personal pentru finanțare.

”Ma uit la ridicolul dezbaterilor alegerilor din 2009, eu eram in functie în timpul campaniei. Am avut o discutie cu liderii partidului, am ajuns la concluzia ca, pentru a evita o mare campanie, nu pot avea campanie in sediul pdl, s-a inchiriat un spatiu in zona centrala unde a existat un staff de analiza. Eram presedinte in functie, pentru a ma nu ma toca trusturile de presa, nu aveam acces la marile trusturi, erau suficient de prosti ca au facut o victima din mine, ma duceam pe la Favorit, pe la OTV, pe unde puteam.

Asta a permis multor lichele sa zica ca Udrea a fost sefa informala, eu am fost seful, mie nu mi-a suflat nimeni in ciorba nici Blaga, nici Adriana Saftoiu, toti m-au facut pe mine presedinte, pentru mine contau toti cat o ceapa degerata, eu faceam ce puteam, cei care fabrica sefi de campanie informali sunt niste ticalosi, eu am fost si sef formal si informal.

Ma autodenunt, au venit oameni la mine sa vina sa contribuie, i-am trimis in Modrogan, nu veni la mine, vezi daca mai sunt panouri de platit, sunt doua categorii de oameni, care spun vreau sa contribui: asta e chitanta, altii care nu vor sa apara ca sponsori, asta e povestea” a declarat Traian Băsescu la TVR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-07Parerea ta...

GEORGE
07 Iun 2017

Iar tu, tot un bugetar frustrat ramai :))
JEANVALJEA
07 Iun 2017

te bucuri ca ai scapat??? georgica, Dumnezeu nu da cu parul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ANONIM
07 Iun 2017

NICI IN IAD NU VEI AVEA PACATELE STERSE!!!
#GEORGE
07 Iun 2017

Porkane! Bugetarii tin tara asta sa nu o ia la vale din cauzaunor naparci drogate ca tine Tu suge l in continuare pe psihopatul fost presedinte ilegal
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray