2019-10-20 04:02

Băsescu SPUNE TOT despre moartea lui Adamescu

 |  21:05
Băsescu SPUNE TOT despre moartea lui Adamescu

Fostul președinte, Traian Băsescu acuză autoritățile de moartea omului de afaceri, Dan Adamescu și spune că procurorii și judecătorii sunt de vină pentru ce i s-a întâmplat acestuia.

”Voi chiar nu răspundeți de nimic ? Moartea lui Adamescu, om condamnat la patru ani de închisoare, deci nu condamnat la moarte. Datorită stării de sănătate avocaţii domnului Adamescu au cerut în mod repetat instanţelor, eliberaea condiţionată a milionarului. Avea acest drep datorită stării de sănătate. Procurorii DNA au avut în mână toate actele medicale ale omului, acte care demonstrau o situaţie critică a sănătăţii. Cu toate acestea, au cerut cu înverşunare menţinerea stării de încarcerare. Mai mult, starea de sănătate a fost agravată de boli contractate în penitenciar. Judecătorii şi ei, cu actele medicale în mână, dar obedienţi şi înspăimântaţi de presiunea procurorului DNA, au menţinut starea de încarcerare a unui om slăbit de boală până la epuizare. Acest om a fost ucis de dispreţul pentru viaţă al procurorilor şi judecătorilor fără ca cineva să-l fi condamnat la moarte, dar l-au ucis ei, procurorii şi judecătorii statului de drept. Oare ştim câte zeci/sute de oameni simpli, necunoscuti dar bolnavi, mor anual în penitenciare datorită dispreţului pentru viaţa deţinuţilor al procurorilor şI judecătorilor? Ei sunt oameni simpli, nu sunt milionari ca Adamescu şi mor neştiuţi de nimeni. Aştept să fiu acuzat de CSM pentru afectarea independenţei justiţiei . Sau poate Inspecţia CSM va ancheta deciziile judecătorilor în astfel de cazuri ? Nu cred. PS-Pentru că "România Liberă" nu m-a atacat consecvent în cele două mandate, ba de multe ori m-a susţinut, mafia din presă spune “ Adamescu,miliardarul lui Băsescu“. O mare minciună. Poate am fost în acelaşi timp, în acelaşi salon la diverse recepţii. Cu domnul Adamescu am discutat însă o singură dată la Cortoceni, când am discutat şi cu alte societăţi de asigurare . Voiam să aflu care este potenţialul societăţilor româneşti de a face asigurări private de sănătate. Recunosc, nu m-a convins că asigurările private de sănătate pot fi făcute numai de asiguratori români, atâta timp cât aveau uriaşe întârzieri la palata asigurărilor auto CASCO şi RCA.” scrie fostul președinte pe pagina de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-24Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
24 Ian 2017

CUM E CU HOTELUL DIN MAMAIA..DE LANGA YAKI....UDREA SI CU ADAMESCU..........CUM DRACU AJUNGI SA TE FACI MILIARDAR DE CUMETRE.....IN TIMP CE OAMENII IN 27DE ANI NU SI-AU PRIMIT PROPRIETATILE?......BASESCU SA TE DUCI DUPA EL....PE LUMEA AILALTA....VEZI CA INTREABA DE TINE....TE CAUTA...SI PE UDREA O VREA LANGA EL...TOTI VRETI SA FURATI...SA FACETI CRIME....SA DISTRUGETI...DAR NU VA PLACE LA PUSCARIE....DELOC.....NICI UN PIC
MAFIA IN FLOARE SI COLABORARE
24 Ian 2017

BA MAGARULE , DAR BANI FURATI UNDE SINT ??? SAU RECUPERAT ???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray