2020-06-01 09:18

Băsescu, sunat de Udrea despre revenirea în ţară: Cred că a luat o decizie bună; nu cred că va intra în politică

 |  09:00
Băsescu, sunat de Udrea despre revenirea în ţară: Cred că a luat o decizie bună; nu cred că va intra în politică

Fostul preşedinte raian Băsescu a declarat, joi seară, că a vorbit cu Elena Udrea şi înainte de a reveni în ţară, dar şi la întoarcere şi consideră că fostul ministru a luat o decizie bună să se întoarcă în România. Băsescu crede că Udrea nu va reveni în politică, afirmând că prioritatea ei este să-şi resolve problemele din justiţie.

”Cred că a luat o decizie bună. E bine că s-a întors”, a spus, joi seară, la TVR 1, fostul preşedinte Traian Băsescu, întrebat ce părere are despre revenirea în ţară a Elenei Udrea.

Băsescu a precizat că a vorbit cu Elena Udrea şi înainte de a veni în ţară, dar şi după ce a ajuns.

”Era bucuroasă că a revenit acasă. Marea ei problemă a fost că vrea copilul să crească în România”, a mai spus Băsescu.

Întrebat dacă Elena Udrea va reveni în politică, Băsescu a spus: ”Nu cred, prioritatea este, din câte am înţeles, să-şi rezolve problemele din justiţie. Ea îşi pune mari speranţe că fiind rejudecate dosarele…dacă va fi judecată cinstit”.

Elena Udrea a revenit, duminică, în România, alături de mama şi fiica sa.

„Da, m-am întors în România. Am renunţat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pantru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiţei mele Eva şi, închiderea procedurii de extrădare”, a scris Udrea luni seara pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-12Parerea ta...

BLONDA
12 Iul 2019

Nu contează lovitura financiara, găurile negre din buget , tranzacțiile bancare, unda de soc. Ah ce bine ca d-na Elena a venit acasă sănătoasă o femeie de milioane, iubitoare de țara si de neam. Libertate Libertate Libertate.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine