2020-01-29 04:30

Băsescu trage un semnal de alarmă: E o catastrofă! Cine crede c-o să-mi închidă gura, se înșeală!

 |  22:27
Băsescu trage un semnal de alarmă: E o catastrofă! Cine crede c-o să-mi închidă gura, se înșeală!

Supărat pe guvernarea tehnocrată și propunerea liberalilor pentru postul de premier, fostul președinte Traian Băsescu spune că țara merge către o adevărată catastrofă și doar politicienii pot salva România să nu devină o țară legumă.

”În momentul de față, se lucrează la o campanie concepută din interior de distrugere a elitei politice pentru distrugerea țării. Nu mă poate suspecta nimeni că nu am experiență. Ăsta e scopul: distrugeți elita politică, distrugeți elita economică. Mă refer la Guvernul tehnocrat, la ăștia cu USR. Cui i-o pun pe tavă ca influență? Este clar că obiectivul este distrugerea, compromiterea, arestarea elitei economice și elitei politice.

Totul a început în iunie 2014, de atunci România e în genunchi.

Eu care am muncit atâta pentru țara asta, prin furtună, prin război, pe vas, la primărie, la Cotroceni….nu mă va păcăli nimeni, pe nimeni nu mă vor convinge. Cât timp stau pe picioarele mele, nu-i las să facă ce vor. N-o să tac! Cine crede c-o să-mi închidă gura, se înșeală.

Sunt șanse puține ca România să evite să devină o țară legumă, e o catastrofă ce se întâmplă. Nu sunt partizanul niciunui partid, împingeți România către o catastrofă!” a precizat Băsescu la B1tv.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-27Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
26 Oct 2016

SE SCUFUNDA TITANICUL.....SI SE AGITA SOBOLANUL SEF>>>>BLA BLA BLAAAAA......SPERIE SI EL CURVELE
CONSTANTIN
27 Oct 2016

DA AI EXPERIENTA POLITICIANISTA IN RELE SI COMBINATII ONEROASE ! LIPSA DE EDUCATIE PRIMARA SI CEA DE CARACTER TE VA DUCE RAPID LA MITITICA. CE TATA NORMAL ISI BAGA FETELE IN BUCLUC ? UNA CU "SUCCESURI " IN POLITICA SI ALTA IN INFRACTIUNI CU BANI PENTRU PARTID ! SI MAI RADEAI DE VOICULESCU CA SI-A BAGAT FETELE LA INAINTARE !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine