2019-10-14 06:27

BĂSESCU trece PRUTUL. Fostul președinte va candida la parlamentarele de anul viitor din Republica Moldova

 |  14:12
BĂSESCU trece PRUTUL. Fostul președinte va candida la parlamentarele de anul viitor din Republica Moldova

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, preşedinte de onoare al Partidului Unităţii Naţionale (PUN) din Republica Moldova, ar putea candida la alegerile parlamentare de anul viitor din Moldova.

Cel puţin aşa declară avocatul său, Andrei Bivol, în dosarul care vizează retragerea cetăţeniei moldoveneşti de către şeful statului, Igor Dodon, relatează site-ul independent.md, preluat de News.ro.

După şedinţa de judecată de vineri, privind ridicarea cetăţeniei moldoveneşti a lui Traian Băsescu, avocatul acestuia a declarat că „din câte ştie” fostul preşedinte al României intenţionează să candideze în cadrul alegerilor parlamentare de anul viitor din Republica Moldova.

„Din câte ştiu eu da, el doreşte să candideze, dar ar trebui să îl întrebaţi pe el. Decizia de a candida la alegerile parlamentare va fi luată după deciziile hotărârilor de fond”, a spus avocatul Andrei Bivol.

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a semnat în primele zile ale lunii ianuarie decretul prin care fostului preşedinte al României Traian Băsescu îi este retrasă cetăţenia Republicii Moldova, dobândită de acesta cu doar câteva luni mai devreme.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-15Parerea ta...

ANONIM
15 Dec 2017

O sa-i faca fericiti si pe moldoveni cum ne-a facut si pe noi. Se va alege praful de economia Republicii Moldova , de sanatate , de invatamt de tot. Sa mearga acolo si sa ne lase in pace pe noi. Sa vada si altii cat de mult iubeste un tatar MOLDOVA. Asa cum a iubit si Romania.
HAZNAUA COCINA GHITZA-VARANUL
17 Dec 2017

nu stie cum sa mai fuga de justitie...ar pleca si maine in PANAMA unde si-a ascuns banii
NICOLAE
18 Dec 2017

CE BINE...ASA PUTEM SA SCAPAM DE TINE...AI FACUT MULT RAU PENTRU ROMANIA...MERGI IN REPUBLICA MOLDOVA ...POATE E MAI BINE PENTRU TINE...LA NOI AI FACUT MULT RAU...
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Iohannis trece Prutul Klaus Iohannis trece mâine Prutul şi va decide victoria românilor din teritoriile ocupate de comunişti. Şi de această dată ordinul vine din „afară”, ca parte a unui plan mai mare din care şi România face parte, de data aceasta ca aliat de nădejde al Europei, NATO şi Americii. Nu poate fi vorba de coincidenţe sau accidente istorice fericite atunci când alegerile sunt câştigate „aproape simultan” în cele două Românii, când victoria anticomuniştilor de peste Prut va fi sărbătorită luni 1 Decembrie, moment în care la Chişinău va zbura şi „eroul de la Haga”, ministrul de Externe Bogdan Aurescu, cel care a asediat şi cucerit diplomatic Insula Şerpilor. Ca şi în cazul lui Cuza, Iohannis va deveni, „temporar onorific”, şi preşedintele Moldovei. O să auziţi scandările din faţa Arcului de Triumf din capitala jumătăţii de Moldova
26 Noi 2014

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray