2020-05-25 09:19

Băsescu TUNĂ și FULGERĂ: ”Nu o să știm cum să FUGIM cu aurul la Londra”

 |  00:00
Băsescu TUNĂ și FULGERĂ: ”Nu o să știm cum să FUGIM cu aurul la Londra”

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, luni, în plenul Senatului, la dezbaterea pe proiectul legislativ privind repatrierea aurului, că inițiativa este „o mare greșeală".

”Lasând la Londra doar cinci tone de aur este o cantitate ridicolă care nu spune nimic din punct de vedere al credibilității despre rezerva BNR. Imaginați-vă o criză, care se prefigurează și oriucm nu există o variantă să nu mai avem o criză economică pentru că acestea sunt ciclurile economice. Foarte posbil în 2020, 2021 vom avea o criză a datoriilor guvernamentale pentru că, din păcate, după criza din 2008, 2009 statele nu s-au lecuit iar datoriile statelor au ajuns la 63 de mii de miliarde, iar analiștii anticipează o posibilă nouă criză în 2020-2021, iar rezerva este un element fundamental în credibilitatea resurselor”, a declarat, luni, Traian Băsescu. 

”Într-o situație de criză nu o să știm cum să fugim cât mai repede cu aurul la Londra să arătăm că avem rezerve. Sugestia mea este să lăsați atribuțiile BNR așa cum sunt din acest punct de vedere și să nu avem o intervenție politică într-un moment în care vi se pare că este potrivit, dar care se poate răsturna într-o noapte. Rezerva aflată în straintate înseamnă și o garanție de vreme rea”, a mai spus Băsescu. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-02Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
02 Apr 2019

cred ca o sa plimbam aurul de la LONDRA cu avionul de la BALOTESTI....care o sa se prabuseasca chiar pe vila lui GHITA de la BELGRAD....sau cu MALAYSiA AIRLiNES....sau cu LIoN AIR.....sau cu ETIOPIAN airlines....ca sa priceapa odata cineva ca ulciorul nu merge la infinit la apa....si ca smekeriile de tip ALBA-NEAGRA nu merg la nesfarsit....exista si GAME OVER-INSERT COIN
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine