2019-10-14 21:22

Băsescu, un nou ATAC la PSD: Dragnea a ajuns atât de nociv pentru România încât înainte de sfârşitul anului va trebui să plece

 |  15:53
Băsescu, un nou ATAC la PSD: Dragnea a ajuns atât de nociv pentru România încât înainte de sfârşitul anului va trebui să plece

Fostul preşedinte Traian Băsescu comentează din nou situaţia din PSD, spunând că, deja înfrânţi, puciştii, în frunte cu Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu, îşi strigă onestitatea şi ataşamentul faţă de PSD în faţa oricui este dispus să îi asculte. Băsescu afirmă că Liviu Dragnea a ajuns atât de nociv pentru România încât înainte de sfârşitul anului va trebui să plece şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, dar şi din cea de preşedinte al PSD, dar "nu printr-un puci organizat de trei din cei mai nocivi şi lipsiţi de caracter şi de calităţi oameni din PSD".

Într-un mesaj postat vineri după-amiază pe Facebook intitulat "Soartă ingrată de pucist", fostul preşedinte Traian Băsescu spune că, deja înfrânţi, puciştii, în frunte cu Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu, îşi strigă onestitatea, buna credinţă şi ataşamentul faţă de PSD în faţa oricui este dispus să îi asculte, după ce şi-au băgat propriul partid în corzi, în încercarea ratată de a prelua partidul.

Băsescu afirmă că Dragnea a ajuns atât de nociv pentru România încât înainte de sfârşitul anului va trebui să plece şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, dar şi din cea de preşedinte al PSD, dar nu printr-un puci organizat de trei din cei mai nocivi şi lipsiţi de caracter şi de calităţi oameni din PSD.

"Ce-i drept, Dragnea a ajuns atât de nociv pentru România şi atât de vulnerabil pentru PSD încât înainte de sfârşitul anului va trebui să părăsească şi funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, dar şi pe cea de preşedinte PSD. Dar nu printr-un puci organizat de trei din cei mai nocivi şi lipsiţi de caracter şi de calităţi oameni din PSD care n-au avut nici măcar minima inteligenţă să nominalizeze un înlocuitor credibil pentru Dragnea. Oricum, varianta Dăncilă nu a avut decât rolul de acoperire pentru aspiraţiile nemăsurate de mărire ale doamnei Firea care se vrea şi preşedinte PSD, şi candidat la preşedenţia României", afirmă Traian Băsescu.

El mai spune că Gabriela Firea a confundat ţara cu susţinerea necondiţionată de la Ilfov, dar fără a avea nici măcar susţinerea tuturor sectoarelor din Bucureşti.

"De altfel Gabriela, plină de ambiţii prezidenţiale, este un discipol al Voiculescului, puşcăriaş şi turnător de nădejde, Paul Stănescu, vicepremier, care umblă prin guvern cu vata în nas, un semidoct provenind din aceeaşi castă a baronilor prăfuiţi din provincial sudistă ca şi Dragnea, s-a supărat că nu este singurul administrator al sumelor uriaşe care se distribuie către administraţiile locale pe care le controlează mai mult Vâlcov decât el. Şi în sfârşit Ţuţu lui Tătuţu (Ţuţuianu) un submediocru frustrat că l-a schimbat Dragnea din funcţia de ministru al apărării, când el se credea cel puţin Napoleon. Dragnea va trebui să plece cât de curând, dar pe mâna unora mai deştepţi, mai puţin ipocriţi, mai puţin lichele", continuă fostul şef al statului.

Băsescu afirmă, de asemenea, că cei trei semnatari au avut mize personale legate de bani şi putere şi "în mod cert sunt la fel de nocivi, lacomi şi urâţi la suflet ca şi Dragnea, iar de ţară nu le pasă".

"Oricum Firea, Stănescu şi Ţuţuianu au un mare merit: au lăsat opoziţiei şi presei un document politic semnat cu care PSD-ul poate fi atacat de dimineaţă până seara şi l-au şubrezit maxim pe Daddy", adaugă Traian Băsescu.

Comitetul Executiv al PSD s-a reunit vineri după-amiază pentru a tranşa disputele apărute în partis ca urmare a scrisorii în care este cerută demisia a lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Scrisoarea care îi are printre semnatarri pe Gabriela Firea, Adrian Ţuţuianu şi Paul Stănescu, ar fi asumată de până la 30 de lideri din CEx. Ţuţuianu spune că şi 50 de parlamentari ai partidului ar fi semnat-o, iar deputatul PSD de Botoşani Răzvan Rotaru afirmă că 80 de deputaţi susţin demersul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-21Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
21 Sep 2018

grupul Dragnea-Valcov e cea mai buna dovada ca partidele actuale sunt niste gasti mafiote conduse de tot felul de traseisti-securisti care sunt plasati in frunte precum paduchele de altii care-i manipuleaza si profita de pe urma lor
ANONIM
21 Sep 2018

LA onania asta chioara nimic nu este bun El era bun cand batea copii ,cand fura telefoane si injura ziaristi ,cand rapea ziaristi el cu Coldea si apoi luau banii de rascumparare,cand tipa la protestatari ca daca nu le convine sa plece din taraLa el nimeni nu era bun doar Udrea curva sa ,Cocos pentru ca il lasa sa i cocarjeasca nevasta ,Videanu ,OLTEANU ,PUIU POPOVICIU ,prentesa Lya cu sotul si toate scursurile si hotii care erau de acord cu hotiile sale din banul public Esti o scursura care intr o tara normala nu ar fi ajuns nici portar la wc ul public Tu esti o otreapa de cea mai joasa speta si pui etichete pe oameni de o mie de ori mai corecti decat tine ,si de o mie de ori mai buni Animala !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray