2020-01-26 01:34

Băsescu vrea demisia lui Ponta: „Ţara este mai presus de interesele tale”

 |  18:21
Băsescu vrea demisia lui Ponta: „Ţara este mai presus de interesele tale”

Fostul preşedinte Traian Băsescu îi cere premierului Victor Ponta să plece cât mai repede de la conducerea Guvernului, pentru că în caz contrar, fiecare minut în care mai stă este sinonim cu un dezastru pentru credibilitatea României, ţară care este mai importantă decât interesele sale personale.

„Bună ziua Viorel, dacă vrei să nu faci mai mult rău decât ai făcut ţării din 2012 şi până acum, fă te rog un lucru simplu: PLEACĂ ACUM! Fiecare minut pe care îl petreci în fruntea guvernului este un dezastru pentru credibilitatea României. Deci, încă o dată, PLEACĂ, PLEACĂ ACUM! Iar dacă tu nu ştii că ţara este mai presus de interesele tale, vei învăţa acest lucru, dar din păcate pe spinarea românilor. Ascultă te rog pe unul mai bătrân ca tine, PLEACĂ ACUM!”, a scris Băsescu pe Facebook.

Premierul Victor Ponta este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor în dosarul Turceni - Rovinari, fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat. De asemenea, DNA cere Camerei Deputaţilor avizarea urmăririi penale pe numele premierului şi pentru conflict de interese.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, vineri, că, în condiţiile în care DNA a comunicat că premierul Victor Ponta este învinuit de fapte penale, i-a solicitat demisia acestuia, întrucât este o „situaţie imposibilă” pentru România ca premierul să fie învinuit de fapte penale.

Ulterior, premierul Victor Ponta a anunţat că a fost numit la conducerea Guvernului de către Parlament şi numai Parlamentul îl poate demite. Victor Ponta a fost învestit în funcţia de prim-ministru al României în mai 2012, în urma căderii Guvernului Ungureanu prin moţiunea de cenzură a Uniunii Social-Liberale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-05Parerea ta...

BRONTOZAUR
05 Iun 2015

Tu ma bagabontule , excrocule , cu curvele si metresele tele ai distrus si pacalit tara .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine