2020-04-05 19:33

BĂTĂLIA pentru București. Băsescu recunoaște: ”M-am jucat puțin pentru a stimula partidele de dreapta”

 |  18:39
BĂTĂLIA pentru București. Băsescu recunoaște: ”M-am jucat puțin pentru a stimula partidele de dreapta”

Europarlamentarul PMP Traian Băsescu a afirmat joi, într-o intervenţie telefonică la Digi24, că „s-a jucat puţin” în ceea ce priveşte candidatura sa la Primăria Capitalei, pentru „a stimula partidele de dreapta” să găsească o soluţie, iar aceasta este cea pe care o aştepta: Nicuşor Dan.

În lipsa acesteia, Băsescu susţine că ar fi trebuit să candideze pentru a-şi „tracta partidul”, citează Agerpres.

„Eu recunosc că m-am jucat puţin, pentru a stimula partidele să găsească o soluţie. Pentru că, dacă nu găseau o soluţie, aş fi fost obligat să candidez ca să-mi tractez partidul. Slavă Domnului că au găsit-o! E soluţia pe care o aşteptam. (...) Obiectivul meu a fost dacă a contribuit cu ceva acest joc cu candidatura la desemnarea lui Nicuşor Dan. Mă bucur foarte mult”, a declarat Băsescu la Digi24.

Fostul primar al Capitalei consideră că, prin consolidarea unei alianţe pentru candidatura lui Nicuşor Dan, PSD va pierde şi sectoarele Bucureştiului.

„Sper că şi USR-PLUS vor reacţiona inteligent din punct de vedere politic la această mişcare. Eu spun de câteva luni despre Nicuşor Dan că este candidatul care ne poate reprezenta pe toţi, pe toate partidele de dreapta. PNL-ul, slavă Domnului!, nu s-a mai încăpăţânat ca la alegerile trecute să vină cu perdanţi şi a acceptat ideea că Nicuşor Dan este cel mai profilat pentru funcţia de primar general, aşa că lucrurile merg spre bine. Şi pot spune că, dacă ne dă Dumnezeu minte la toţi, şi facem candidaturi în bloc pentru candidaţii dreptei, PSD-ul pierde şi sectoarele. O alianţă PNL-USR-PMP nu are cum să fie bătută de PSD. (...) Soluţia cu Nicuşor Dan ne uneşte pe toţi”, a explicat fostul preşedinte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-27Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BONTON
02 Mar 2020

Ce partid sa tractezi...?! Caricatura aia de tabachere condusa de un prost si pork nesimtit?Ai cautat mult pana ai gasit molusca aia tolomaca s o pui la conducerea tabacherei Nu ti e rusine cu o adunatura de vulpi nebune pe langa tine De fapt cum esti tu asa i si partidutu
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine