2019-10-21 16:25

Bătălia pentru CRAIOVA. Cine sunt „greii” care se luptă pentru scaunul de PRIMAR, lăsat liber de Olguța VASILESCU

 |  22:19
Bătălia pentru CRAIOVA. Cine sunt „greii” care se luptă pentru scaunul de PRIMAR, lăsat liber de Olguța VASILESCU

Cotat deocamdată cu cele mai mari șanse, Mihail Genoiu și-a depus duminică candidatura la Biroul electoral de circumscripție, din partea PSD, la funcția de primar al Craiovei. "Nu am niciun fel de emoții și sunt foarte încrezător în aceste alegeri, pentru că de 5 ani de zile craiovenii sunt alături de noi, de 5 ani de zile craiovenii au văzut ce se întâmplă în oraș și îi asigur pe toți că ritmul nu va scădea, că vom menține același ritm de dezvoltare. Sper ca la sfârșitul celor trei ani de mandat să fim în coasta Clujului, să fim al treilea oraș din România ca dezvoltare din toate punctele de vedere", a afirmat Mihail Genoiu, care în ultimii ani a ocupat funcția de viceprimar al orașului.

Funcția de primar al Craiovei a rămas vacantă după demisia Liei Olguța Vasilescu, actualul ministru al Muncii, fiind incompatibilă cu mandatul de deputat obținut de aceasta în urma alegerilor din 11 decembrie 2016.

Senatorul Claudiu Manda, președintele PSD Dolj, a declarat că Genoiu este candidatul potrivit care să continue proiectele începute în ultimii ani în Craiova de fostul primar, Lia Olguța Vasilescu, și se așteaptă ca la alegerile parțiale din 11 iunie candidatul PSD să obțină peste 50% din voturi.

"Când am ales ca la alegerile acestea să ne reprezinte Mihail Genoiu, am ales exact persoana care trebuie, cea care este capabilă să continue proiectele în următorii trei ani, pentru că sunt multe proiecte în derulare, iar Guvernul susține foarte multe proiecte locale și atunci aveam nevoie de o persoană potrivită", a spus Manda, potrivit Agerpres.

La rândul său, Lia Olguța Vasilescu, președintele PSD Craiova, a declarat că în această campanie candidatul partidului va vorbi despre proiecte, iar Genoiu va continua proiectele aflate în derulare. "Urmează o perioadă destul de grea, pe care am mai trăit-o, este o perioadă în care se împroașcă cu noroi de către candidații care nu au niciun proiect și care nu au nimic de spus. Noi nu vom face acest lucru, vom avea o campanie în care vom vorbi despre proiectele noastre și vreau să vă spun că nu îmi este indiferent cine va deveni primar al Craiovei", a mai spus Vasilescu.

 

Liberalii mizează pe senatorul Mario OPREA

 

Tot duminică, și-a depus candidatura la Biroul electoral de circumscripție și celălalt candidat cu greutate, senatorul liberal Mario Ovidiu Oprea, care va reprezenta PNL la alegerile parțiale din 11 iunie.

Cu acest prilej, Oprea a afirmat că din întâlnirile pe care le-a avut cu alegătorii și din studiile realizate a constatat că locuitorii Craiovei nu știu că pe 11 iunie se alege primarul orașului, ceea ce va duce la un absenteism foarte mare.

"Le mulțumesc celor peste 7.000 de craioveni care m-au susținut în acest demers al meu cu făgăduința că vom face echipă împreună și vom reporni motoarele Băniei așa cum au fost ele turate odată. Problema principală cu care ne vom confrunta și pe care am întâlnit-o în acest demers de strângere de semnături este faptul că oamenii nu știu că sunt alegeri pe 11 iunie. Dacă oamenii nu vor fi informați, ne vom lovi de un absenteism foarte mare, lucru nedorit de noi, dar dorit de alte partide. Autoritățile locale și centrale nu fac nimic pentru a fi informați de acest lucru", a spus Oprea.

Candidatul PNL a mai afirmat că locuitorii Craiovei își doresc o administrație "la vedere" și un primar energic și integru.

"Și mai este nevoie de un lucru foarte important: este nevoie de o reindustrializare a orașului nostru, este nevoie de redeschiderea acelor fabrici serioase care au creat acele locuri de muncă pentru toți craiovenii și perspectiva zilei de mâine pentru tineri. De aceea oamenii spun că își doresc ca orașul nostru să redevină polul industrial pe care ei îl știau, centru industrial și centru universitar", a mai afirmat Mario Oprea.

Prezent la depunerea candidaturii, secretarul general interimar al PNL, Cristian Bușoi, a afirmat că municipiul Craiova are nevoie de o administrare mai transparentă, mai corectă și mai eficientă.

"Tot PNL-ul îl susține și își pune mari speranțe în candidatura domnului Oprea. Cred că acest oraș, capitala Olteniei, una dintre capitalele istorice ale României, merită mai mult decât a avut prin administrația PSD, merită o administrare a orașului mai transparentă, mai corectă, mai cinstită și cu mai multă eficiență", a spus Bușoi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-05-22Parerea ta...

MONA LISA DIN PLESCOI
21 Mai 2017

olgutza care suge...............sticl(P)utza>>>>>>>>>>vrea sa fie cool............si nu reuseste
F-B-I
22 Mai 2017

Pentru cine nu stie cine este Holgutza-SUGE-PUTZA.......intrebati cine era securistul PLESITA...daca nu ati aflat.....toate curvele FSN-iste incepand cu Udrea,Bica,Olgutza,Firea...bordelul MISA-BIVOLARU al partidului
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray