2019-10-23 05:38

„Batman, Batman!”. PSD acuză Comisia Europeana de... ambiguitate

 |  18:37
„Batman, Batman!”. PSD acuză Comisia Europeana de... ambiguitate

Ana Birchall (PSD), ministrul delegat pentru Afaceri Europene, și-a exprimat o mare nemulțumire legată de Raportul MCV: acesta ar fi, chipurile, „ambiguu”! Probabil, Comisia Europeană va ține cont și va fi mai explicită, data viitoare, numindu-i direct hoți pe cei care încearcă să dea lovituri sub centură Justiției, așa cum au fost celebrele de acum ordonanțe de urgență privind grațierea și modificarea CP și CPP.

„România reiterează nevoia unui dialog direct, transparent, cu Comisia Europeană, iar în perioada următoare vor exista contactele care sunt normale la nivelul experților din Ministerul Justiției, (...) liderul de filă în acest dosar. (...) Considerăm că astfel de înțelegeri trebuie să ducă la a stabili foarte clar un calendar cu obiective clare și un calendar predictibil de îndeplinire a acestor obiective pentru a evita generalitățile cu care ne-am confruntat în ultimii 10 ani, care practic au dus de mult prea multe ori la evaluări ambigue pe alocuri și care nu au ținut neapărat cont de realitățile din România”, a afirmat Birchall, într-o declarație de presă, la Palatul Victoria, citată de Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-25

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ANONIM
25 Ian 2017

Bolsevicii acuza pe toata lumea . Toata lumea e vinovata iar ei sunt cei mai corecti..Cate dosare penale aveti nenorocitilor. Ati furat toata tara si comisia Europeana e de vina. De unde ai doua case in S U A bolsevico. Mizerie ordinara. Voi care a-ti votat panarama asta aveti doua case in S.U.A. LICHELELOR.
SAUCA R
25 Ian 2017

Noi nu avem dosare penale dar DAR IOHANNIS ARE SI ESTE SEF DE STAT MAFIOTILOR
F-B-I
26 Ian 2017

SEX ORAL CU GEOANA..CURVA CURVELOR
ION IONESCU
26 Ian 2017

CUM ITI PERMITI ORDINARA SA CRITICI RAPORTUL UE ATI FURAT TARA DE MILIARDE EURO,IAR JUDETELE DIN CARE APARTINETI SUNT CELE MAI SARACE DIN TARA BORFAS
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray