2019-10-23 13:19

Becali vrea să revină în politică: ”Vreau să mă întâlnesc cu Traian Băsescu şi să unim toate forţele”

 |  16:01
Becali vrea să revină în politică: ”Vreau să mă întâlnesc cu Traian Băsescu şi să unim toate forţele”

Gigi Becali a revenit la România TV cu precizări legate de incidentul pe care l-a avut la munte cu fostul ginere al lui Traian Băsescu, Bogdan Ionescu. El susține că la munte s-a întâlnit și cu actualul șef al PMP, Eugen Tomac, căruia i-a cerut să convoace o întâlnire cu Traian Băsescu pentru a pune la cale o revenire în politică.

„Dacă mai face vreo declarație, îi rup o ureche. Pai ce, el e om să-l bat? El e un copil față de mine. Am vorbit cu el și i-am zis că o să-l iert. Eu nu mă duc la biserică și după mă bat cu oamenii. Sigur, zic că îi rup o ureche așa ca la copii. Să stea și părinții lui liniștiți că eu nu mă răzbun pe el. Eu nu sunt omul care să țină minte răul,” a spus Gigi Becali la România TV.

Finanțatorul FCSB a dezvăluit că s-a întâlnit cu Eugen Tomac, căruia i-a cerut o întâlnire cu Traian Băsescu.

„M-am întâlnit și cu președintele PMP, Eugen Tomac, la teleferic, acolo la munte. I-am zis că vreau să mă întâlnesc cu Traian Băsescu, să unim toate forțele astea de dreapta, de opoziție. Am uitat tot răul, gata. Mi-aș dori să mă întâlnesc cu el, că Băsescu e om deștept. Eu țin minte doar atunci când m-a sunat la pauza meciului cu Valencia și m-a invitat la președinție. A fost o onoare pentru mine,” a spus Gigi Becali.

Citeşte şi: Gigi Becali i-a dat interzis fostului ginere al lui Băsescu: Îl bat cu o mână pe Syda


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-03Parerea ta...

FREACA MENTA
03 Ian 2019

PARCA BEHAILA SE FACEA AJUTOR DE CALUGAR ?
ANONIM
03 Ian 2019

Politica romaneasca are nevoie de tineri romani cu studii la HARVARD , LONDRA, PARIS , NU DE BORFASI SI PUSCARIASI CA ACEST ANALFABET DE becali. Ne ajunge o analfabeta in fruntea guvernului siun puscarias in fruntea psd.
ANONIM
03 Ian 2019

Si un homalau in fruntea tarii ,si un partidut de criminali care bolmojeste prin politica precum orbii ,orbecaind cu ale lui jigodii odinare:Orban , betivul prostanac dar negru in cerul gurii ,Turcan ,o babuina rea si urata si proasta De fapt opozitia este cu prosti plina
PARTIDUț ?!
03 Ian 2019

Aaaaa....te iei după mărime, NU după MĂRIRE reală care NU există, fiindcă este vorba despre ACEEAȘI MĂRIE, CHIAR DACĂ ARE ACEEAȘI PĂLĂRIE! Indiferent de ochiul care-o privește și din ce unghi, bre! :)))) Știi când sunt mulți, se spune: MULȚI, DAR PROȘTI, chiar dacă au fost aleși de o minoritate de nici 13%! Să mulțumească pentru isprava asta BEC-llui de-atunci care a fost APRINS de către STATUL PARALEL, recte SERVICIILE (alea, cel puțin 10) ! Mulți ȘTIIND cine ZACE în spatele lor, de-i țin strâns de....anumite părți moi!
ALUNELU
04 Ian 2019

Păi , zicea de Dragnea că este un penal și să facă pași în spate. Încă un penal cu studiile la zii, nu mai contează !!!
NAZISTII !
05 Ian 2019

Luati la voi hahalera asta bolnava care zice ca e crestin si canta in piata ca la biserica Doneaza bani la biserica apoi se lauda Dar ce bani sunt acestia ?Sunt bani furati. A facut si puscarie. Luati l ca e deal vostru,e la fel ca voi!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray