2019-08-17 18:32

Beciu (ALDE) continuă „dialogul” cu protestatarii: „Să moară mă-ta!”. „Javrelor! Împuțiților! Animalelor!”. „Vine cineva cu mine, în fața lor?”

 |  10:53
Beciu (ALDE) continuă „dialogul” cu protestatarii: „Să moară mă-ta!”. „Javrelor! Împuțiților! Animalelor!”. „Vine cineva cu mine, în fața lor?”

Cătălin Beciu anunță că s-a autosuspendat din funcția de vicepreședinte ALDE, ca să-și poată exprima în continuare, liber, opiniile. El a șters postarea care a făcut, ieri, valuri în presă, însă a lăsat alta, mai recentă și chiar mai contondentă.

„Sunt de acord cu Badea. Din nou. Este război, cu tot ce înseamnă asta. E mutilant, e cu sânge, e cu morți. Urlau nişte cretini USR-işti ( deşi mă exprim pleonastic ) că ne întoarcem la anii 90'. Păi, cretinilor, nu ne întoarcem, ci ne îndreptăm către. Nu de alta, dar acum suntem în anii 50'. Corupția din procuratură şi sistemul penitenciarelor trebuie pedepsită. Ăstia sunt defecți, defecți rău de tot. Nişte animale. Auzi: "amnistia pune în pericol drumul european...". Să moară mă-ta? Nu cumva îl pui tu? Javrelor! Împuțiților! Animalelor! Editez. M-am enervat! Rău! Am o intrebare: dacă mai ies ăstia, vine cineva cu mine, în fața lor? Eu m-am mai dus o dată, singur, când au ieşit "tinerii frumoşi şi liberi". La câteva minute a mai venit un prieten şi...atât. Câți veniți? Sau, veniți?”, a scris Beciu, pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-20Parerea ta...

BOMBONIKA DELI-MORMAN
20 Ian 2017

beciu e frate geaman cu IGOR DODON.............comunistii astia sunt toti clonati,ca puii de GOSTAT
MATRIX
20 Ian 2017

O vei lua in freza tu si familia ta de paraziti.vezi pe unde umbli ca te vei lua câteva capete in gura.te asteptam duminică împreună cu badea in fata la guvern .prostul.esti prost.
Doresc sa comentezCITESTE SI...

Jocul lui Tăriceanu pe muzica de la PSD Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, țipă pe toate posturile TV că este candidatul Alianței PSD-ALDE la președinția României cel mai bine poziționat în sondaje și, totodată, cel care poate să-l bată pe Iohannis în turul doi
29 Iul 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray