2020-02-19 19:40

Berlusconi, în centrul unui nou scandal sexual

 |  16:43
Berlusconi, în centrul unui nou scandal sexual

Premierul italian,Silvio Berlusconi, este vizat de noi acuzaţii într-un scandal sexual. MariaTeresa "Terry" De Nicolo, în vârstă de 38 de ani, fostă angajată aunei agenţii de escortă, a declarat că a împărţit patul cu Berlusconi, acum învârstă de 73 de ani, şi cu alte două "fete". Femeia spune că totul s-a întâmplat în septembrie 2008, în timpul uneia dintrepetrecerile organizate de “Il Cavaliere”la reşedinţa din Roma.

„În pat eram eu, două fete din Roma şi Berlusconi",a declarat De Nicolo în faţa procurorilor. Declaraţia a fost făcutăpublică de cotidianul La Repubblica, în urma unor scurgeri de informaţii. Potrivitafirmaţiilor damei de companie, la petrecere au participat 15 "fete".De Nicolo a mai afirmat că, în dimineaţaurmătoare, când a plecat, a primit din partea lui Berlusconi o bijuterie.

Femeiaa mai spus că a primit suma de 1.000 de euro din partea lui GianpaoloTarantini, un om de afaceri din oraşul Bari, care este anchetat pentru presupusefapte de corupţie. Banii i-ar fi fost oferiţipentru a participa la petrecere.

PatriziaD'Addario, o prostituată în vârstă de 43 de ani, aflată în centrul unui alt scandalsexual care-l vizează pe Berlusconi, a formulat acuzaţii similare anul trecut.Ea a înregistrat în secret o discuţie avută cu premierul, în pat, pe care aoferit-o presei. Într-o carte autobiografică, ea a furnizat detalii despenoaptea petrecută cu Berlusconi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-02-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine