2020-07-08 16:08

BIOGRAFIE: CARMEN DANIELA DAN, propusă ca Ministru al Internelor

 |  19:52
BIOGRAFIE: CARMEN DANIELA DAN, propusă ca Ministru al Internelor

Carmen Daniela Dan s-a născut la 9 octombrie 1970, la București.

A absolvit Liceul de filologie-istorie ''Zoia Kosmodemianskaia'' din București, în anul 1989, apoi a urmat Facultatea de Drept, la Universitatea Ecologică București. În iulie 2000, a susținut examenul de licență la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza, potrivit CV-ului postat pe site-ul www.prefectura-teleorman.ro.

Ulterior, a urmat studii postuniversitare, respectiv un master în ''Managementul Afacerilor Publice Europene'' (2003-2004), apoi a urmat cursuri de formare, precum: un program de perfecționare în ''Politici publice în administrația publică locală' (2007), un Program de formare specializată pentru ocuparea unei funcții publice corespunzătoare categoriei înalților funcționari publici pentru anul 2012 — seria a II-a de admitere (2013) și un ''Program pilot de formare specializată în contextul exercitării funcției publice destinat prefecților și subprefecților'' (2013), cu certificate de absolvire obținute la: Academia de Studii Economice București — Institutul Național de Administrație; Institutul Național de Administrație — Centrul Regional de Formare continuă București; Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice — Agenția Națională a Funcționarilor publici; Fondul Social European prin Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative", Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice — Agenția Națională a Funcționarilor Publici.

A fost secretar la CPUN (mart.-sept. 1990); secretar la Școala gen. nr. 3 Videle (sept. 1990 — iul. 1996); referent la Banca Agricolă — Agenția Videle (iul. 1996 — nov. 2001); teller front office la Banca Raiffeisen — Agenția Videle (nov. 2001 — iul. 2002); consilier juridic la Consiliul Județean Teleorman — Serviciul Juridic și Contencios (iul. 2002 — dec. 2010); director executiv la Consiliul Județean Teleorman — Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor al Județului Teleorman (dec. 2010 — iun. 2012); subprefect al județului Teleorman (15 iun. 2012 — 13 mart. 2014) și prefect al județului Teleorman, în perioada 13 mart. 2014-22 oct. 2016, dată la care și-a depus cererea de încetare a exercitării cu caracter temporar a atribuțiilor, potrivit site-ului www.senat.ro.

La alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, Carmen Daniela Dan a candidat pe listele PSD, obținând un mandat de senator, în județul Teleorman. Începând cu data de 22 decembrie 2016, este președinte al Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunități și validări din Senat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-03

In legatura cu acest articol...

BIOGRAFIE: ANA BIRCHALL, propusă ca Ministru delegat pentru Afaceri Europene

Cine e SEVIL SHHAIDEH, nume controversat pentru funcția de vicepremier și pentru Ministerul Dezvoltării

BIOGRAFIE: MIHAELA VIRGINIA TOADER, propusă ca Ministru delegat pentru Fonduri Europene

BIOGRAFIE: ALEXANDRU RĂZVAN CUC, propus ca Ministru al Transporturilor

Cine e MIRCEA TITUS DOBRE, propus ca Ministru al Turismului

Un guvern ca un consiliu judeţean

BIOGRAFIE: FLORIN IORDACHE, propus pentru Ministerul Justiției

Cine e IONUȚ VULPESCU, propus ca Ministru al Culturii

BIOGRAFIE: ANDREEA PĂSTÂRNAC, propusă ca Ministru pentru Românii de Pretutindeni

Cine este ALEXANDRU PETRESCU, propus ca Ministru al Economiei

Cine e DANIEL CONSTANTIN, propus ca vicepremier și ca Ministru al Mediului

LISTA FINALĂ: Cine sunt miniștrii Cabinetului Grindeanu. VEZI FIȘELE BIOGRAFICE
Parerea ta...

DACă-I FILOLOAGă,
03 Ian 2017

E DEȘTEAPTĂ! Iar dacă a absolvit și DREPTUL...e și mai deșteaptă! Bravo, fată!
HUUUUUUUU
03 Ian 2017

E mana dreapta a puscariasului dragnea , fost prefect ''apolitic'' in Teleorman dar cu carnet de partid bolsevic psd.Un guvern de incompetenti ,plagiatori ,penali si lichele bolsevice. O parte din ei sunt absolventi ai academiei lui oprea izmenarul. Studii de kkat.
NU SE SPUNE NICAIERI
03 Ian 2017

ca are un copil major si cine ar fi tatal...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz