2020-07-06 20:47

BIOGRAFIE: FLORIN JIANU, propus pentru Ministerul pentru mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat

 |  22:12
BIOGRAFIE: FLORIN JIANU, propus pentru Ministerul pentru mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat

Florin-Nicolae Jianu s-a născut la Slatina pe 30 decembrie 1976. Florin Jianu, propus din partea PSD la conducerea Ministerului IMM-urilor şi antreprenorilor, portofoliu nou creat, a făcut parte din Guvernul Ponta, ocupând poziţia de ministru delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism în perioada martie-decembrie 2014, iar din aprilie anul trecut este preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR).

A absolvit Colegiul Național Radu Greceanu Slatina, județul Olt (1995). După terminarea liceului, a absolvit Facultatea de Matematică, Universitatea din București, luându-și licența în 1999.

A urmat cursuri de master la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, Facultatea de Management (1999-2001) și cursuri de management proiecte europene la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, Facultatea de Comunicare și Relații Publice (2005-2007), potrivit site-ului www.cdep.ro.

A fost președintele Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România (2008-2016) și vicepreședinte al Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR).

În aprilie 2016 a fost ales președinte al Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR).

Între 5 martie și 13 decembrie 2014 a deținut funcția de ministru delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri și Turism în Cabinetul Ponta III.

La 10 iunie 2016 a fost ales vicepreședinte al Uniunii Europene a Artizanatului și IMM-urilor — European Association of Craft, Small and Medium-sized Enterprises (UEAPME).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-03

In legatura cu acest articol...

BIOGRAFIE: ADRIANA PETCU, propusă ca Ministru al Apelor și Pădurilor

Cine e TOMA PETCU, propus ca Ministru al Energiei

BIOGRAFIE: ȘERBAN VALECA, propus ca Ministru al Cercetării și Inovării

Cine e TEODOR MELEȘCANU, propus ca Ministru de Externe

Cine e LIA OLGUȚA VASILESCU, propusă ca Ministru al Muncii

Ce vrea UDMR în schimbul susținerii Guvernului Grindeanu

BIOGRAFIE: VIOREL ȘTEFAN, propunerea pentru Ministerul de Finanțe

BIOGRAFIE: GABRIEL LEȘ, propus ca Ministru al Apărării Naționale

Cine e PETRU DAEA, propus pentru Ministerul Agriculturii
Parerea ta...

MOAAAAAMĂĂĂ....
03 Ian 2017

”Semințe bune băieții...semințe buneeeee....prăjite în lighean!” Ne-am dat dracu! Bă, se mai screme un minister...MINISTERUL PENTRU MEDIUL DE AFACERI, COMERȚ ȘI ANTREPRENORIAT...CU CINE BĂ, CU CE? MEDIUL DE AFACERI UNSUROASE, ODIOASE, COMERȚ CU DROGURI, CU CARNE VIE....ALTCEVA MAI EXISTĂ? IO N-AM VĂZUTĂRĂ ÎN ROMÂNIA....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz