2019-12-07 13:08

Biroul Permanent Naţional al PSD se reuneşte! Situaţia ministrului Tudorel Toader, discutată

 |  08:34
Biroul Permanent Naţional al PSD se reuneşte! Situaţia ministrului Tudorel Toader, discutată

Biroul Permanent Naţional al PSD se reuneşte, luni, una dintre temele de discuţie urmând a fi situaţia ministrului Tudorel Toader. Săptămâna trecută, parlamentarii PSD au refuzat să participe la votul moţiunii simple împotriva lui Toader şi au anunţat că situaţia va fi analizată în coaliţie.

Biroul Permanent Naţional al PSD se reuneşte, luni, începând cu ora 12.00, la Camera Deputaţilor, în sala Grupului PSD „Ovidiu Şincai".

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat, sâmbătă, la Slobozia, că una dintre temele de discuţie o să fie situaţia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader.

"Cred că trebuie să discutăm subiectul ăsta, că e delicat. Luni sper să ne vedem. Luni avem Birou Permanent Naţional, la ora 12.00”, a spus Dragnea.

Miercuri, deputatul PSD Cătălin Rădulescu a anunţat că s-a decis ca parlamentarii formaţiunii să nu participe la votul moţiunii simple „Tudorel Toader şi PSD-ALDE, luaţi mâinile murdare de pe Justiţie!”, iniţiată de PNL şi USR, decizia în legătură cu ministrul Tudorel Toader urmând a fi luată în cadrul coaliţiei, după negocieri între Livu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi Viorica Dăncilă.

Din lipsă de cvorum, procedura a fost amânată.

Tot miercuri, Liviu Dragnea a afirmat că există nemulţumiri în rândul social-democraţilor cu privire la activitatea ministrului Toader, dar că acestea vor fi discutate în coaliţie.

Marţi, la dezbaterea moţiunii, deputatul PSD Florin Iordache l-a criticat pe ministrul Justiţiei, cerându-i să spună când dă ordonanţa de urgenţă pentru modificarea codurilor penale şi pentru revizuirea sentinţelor date de completurile de 5 judecători şi a precizat că, în PSD, atunci când ai greşit demisionezi sau eşti remaniat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-11Parerea ta...

NEGRO
11 Mar 2019

Talharel a sfeclit-o. Bulibaseala de peste doi ani a ipochimenului in fruntea Ministerului Justitiei pentru a gasi o cale cat de cat rezonabila sa scape de bratul lung al justitiei oligarhii rosii nu le mai este pe lac stapanilor. Deja a sters cu el pe jos prin Parlament analfabetul Ciordache, l-au binecuvantat cu stropselile lor agramate Cacalicea, Mitraliera, Cap de Pwla si Omul cu fruntea Ingusta (cel ce raspunde la numele de Serban Nicolae). Talharele, cine se amesteca cu zoaiele il mananca porcii. O stii si mata, dar o tot dai la intors. Ce ai facut in cei doi ani de pretinsa demnitate? Ai macelarit codurile, le-ai dat drumul infractorilor periculosi, ai decapitat istitutiile statului de drept. Subordonatii tai sunt in strada. Procurorii, judecatorii, si mai nou grefierii. Iti dai seama ce ai facut? Dar draga Talharele, cine seamana vanturi culege furtuna. Oricat ai cacarisi dumitale din ce iti mai amintesti din cartile de drept pre limba dumitale lata, oligarhii rosii te scuipa de sus asa cum i-a invatat Tata Stalin, din a carui lipsa de gandire a izvorat insasi stiinta domniei tale. Sa te tarasti in fata lor cat poti de umil, Slugarele, sa le pupi imbalosat sandalele puturoase ale stapanilor, ca asa patesc cei ca se vand pentru un pumn de galbeni! Vai de capul tau!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray