2019-11-13 00:06

Blaga s-a supărat pe Tăriceanu: Nu conduce bine Senatul

 |  22:38
Blaga s-a supărat pe Tăriceanu: Nu conduce bine Senatul

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, miercuri, la TVR, că liberalii nu sunt mulţumiţi de modul în care Călin Popescu Tăriceanu conduce Senatul, pentru că sunt o serie de obiective pe care nu şi le îndeplineşte şi, în plus, are poziţii publice cu care PNL nu este de acord.

”Nu suntem mulţumiţi de modul în care preşedintele Senatului conduce Senatul. Are acolo nişte obiective pe care nu şi le îndeplineşte”, a spus Blaga, dând ca exemplu blocarea în Senat a Ordonaţei privind migraţia primarilor, declarată neconstituţională de către Curtea Constituţională sau a proiectului privind alegerea primarilor în două tururi.

”Sunt atâtea şi atîtea lucruri, ca să nu mai discutăm şi despre alte poziţii pe care le are public”, a adăugat Blaga. 

De altfel, Vasile Blaga s-a lansat într-un atac la adresa ALDE şi Mişcării Populare.

”Eu nu văd cum îşi găsesc cei de la ALDE şi MP candidaţii. Numai cu căzături de la PNL. Este vreun nemulţumit din vechiul PDL? E sunat imediat de Mişcarea Populară”, a spus copreşedintele PNL.

El i-a mai acuzat pe cei de la Mişcarea Populară că, deşi au spus oficial că susţin candidatul de dreapta la alegerile prezidenţiale din 2014, fără a pomeni numele lui Klaus Iohannis, ordinul în partid a fost să voteze cu Victor Ponta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray