2020-07-14 10:56

Blat PSD-PNL. Omul PSD, impus la şefia Casei Judeţene de Sănătate Giurgiu

 |  11:08
Blat PSD-PNL. Omul PSD, impus la şefia Casei Judeţene de Sănătate Giurgiu

Ca urmare a unei hotărâri de Guvern de acum două săptămâni, toţi cei 42 de directori ai caselor judeţene de asigurări de sănătate din România au fost demişi din funcţie.

Astfel, începând de marți, noul preşedinte interimar al Casei Judeţene de Sănătate Giurgiu este Adelina Beatrice Cartojan, nimeni alta decât soţia directorul de la Zona Liberă Giurgiu, Liviu Cartojan, impus şi susţinut de PSD. Însă, ceea ce se ştie mai puţin este faptul că această mutare a fost regizată de edilul PSD al municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, prin intermediul ministrului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan „Grindă”. Cei doi, adică Barbu şi Grindă, sunt în relaţii excelente şi, nu întâmplător, printre primele contracte semnate ca ministru de Ion Ştefan s-a numărat cel de finanţare a infrastructurii de transport din municipiul Giurgiu, în valoare totală eligibilă de peste 10 milioane de euro. Trebuie precizat că, până acum, Adelina Cartojan a fost director Relaţii Contractuale la CJAS Giurgiu unde era remunerată lunar cu peste 10.000 de lei, în timp ce soţul ei, ca director al Zonei Libere Giurgiu, avea un salariu de circa 5.000 de lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-20Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
20 Mai 2020

astia sunt SECURISTI nu au niciun fel de legatua cu partidele...totul e un fel de manastirea SEKU si lumea nu realizeaza ca partidele sunt ca pungile de la supermarket in care lumea pune aceleasi produse--ADICA SECURISTII DE DINAINTE DE 89 deveniti caPITALISTII DE CUMETRIE
MICLOVAN
21 Mai 2020

Daca psd &pnl =usl noi nu uitam si votam USR
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz