2020-02-25 09:14

Blogerii PDL nu se sperie de cenzura lui Videanu

 |  19:37
Blogerii PDL nu se sperie de cenzura lui Videanu

Noulşef în devenire al PDL, Adriean Videanu, şi-a propus să transforme blogurilepoliticienilor partidului în instrumente de propagandă. Şi Emil Boc a încercat să-istrunească pe blogerii democrat-liberali, dar până acum nu a reuşit decât să-iarate un amărât de “cartonaş galben” lui Cristian Preda.

Pentru că nu au accesla şedinţele de conducere ale partidului unii dintre politicienii PDL şi-au pusde-a lungul timpului nemulţumirile pe blogurile proprii. Printre cei care aucreat cele mai mari probleme conducerii de partid în acest sens s-au număratCristian Preda, Sever Voinescu şi Iulian Urban. Proaspăt desemnat să se ocupede problemele executive ale partidului, prim-vicepreşedintele PDL AdrieanVideanu şi-a dat seama şi el că gurile slobode de pe online creează încontinuarea probleme şi că nimeni nu s-a speriat de ameninţările şiultimatumurile date de Boc. Videanu a spus ieri într-un interviu că PDL trebuiesă profesionalizeze instituţiile partidului şi că fiecare “militant” care are oanumită temă sau îngrijorare să vină să o discute la partid, permiţându-li-se chiarparticiparea la şedinţele Biroului Permanent Naţional. Cei care nu seconformează şi continuă să-şi expună nemulţumirile pe blog, se situează înafara “disciplinei de partid corecte”. Videanu este de părere că blogurilepoliticienilor PDL ar trebui transformate în instrumente de comunicare, depropagandă, de evaluare, iar teoriile pe care le lansează trebuie mai întâivalidate de partid şi apoi dezbătute public.

Urban, pe blog:Politica guvernului e “curvăsărie”

La nici câteva oredupă ce cuvintele lui Videanu au fost tipărite, senatorul PDL Iulian Urban apostat un mesaj pe blogul său în care a făcut praf, din nou, Guvernul şipartidul din care face şi el parte. Senatorul critică Guvernul că şi-a asumatangajamentul “neconstituţional” faţă de FMI de a se reţine de la promovareLegii falimentului personal, elaborată de Urban şi adoptată de către Senat. “Guvernulnu dă doi bani pe românii sclavi la bănci, iar PDL nu dă o ceapădegerată pe ideea de a mai repara ceva din imaginea publică, de a le zice celorde la FMI că suntem suverani să adoptăm ce legi vrea muşchiu' nostru”, scrieUrban. El mai acuză Guvernul de “curvăsărie”, pentru că atunci când are nevoiede susţinerea propriilor proiecte de lege “multe iniţiate şi scrise la nivel deşcoală primară făcută la fără frecvenţă” se roagă de fiecare senator PDL să nucumva să lipseasca de la vot, că-i vai şi amar de România, iar când vine vorbade legi bune pentru români, Guvernul zice că nu este momentul. Urban maisugerează că introducerea acestei prevederi s-a făcut pentru a favoriza băncilecare nu au interesul implementării acestei legi prin invocarea subminăriicreditării. “Înţeleg aşadar că Guvernul nu mai are nevoie de votul meu înParlament, de vreme ce mă ignoră de o asemenea manieră. Bun, dar ce facem cuăştia opt milioane de români care aveau nevoie de această lege ca de aer? Peăştia cum facem să-i trimitem bunăoară în Laos sau Etiopia, ţări care au o legea falimentului personal”, încheie Iulian Urban.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-08-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine