2020-03-30 16:27

Blonda de la Golden Blitz intră discret în campania electorală. Elenea Udrea dă piept cu Primăria

 |  19:42
Blonda de la Golden Blitz intră discret în campania electorală. Elenea Udrea dă piept cu Primăria

Ca un adevărat edil, Elena Udrea are deja în plan un setde măsuri pentru înfrumuseţarea Bucureştiului. Construcţiile haotice din ultimiiani, renovarea zoneloristorice, câinii vagabonzi, mizeria de pe străzi şi preţurile mari din hotelurisunt preocupările sale. Deşi ministra nu a dat explicaţii despre o posibilă candidatură la PrimăriaCapitalei, tot mai multe voci, printre care şi „greii” Vasile Blaga şi AdrieanVideanu afirmă că „blondei de la Cotroceni” i-ar sta bine în fotoliul de edil.Asta, după ce luni a fost instalată şefă la PDL Bucureşti.

Udrea expune peblogul personal o listă de acţiuni ce ar putea transforma oraşul de pe Dâmboviţaîntr-o adevărată Budapestă. Comparaţia cu oraşul maghiar nu este întâmplătoare,Elena Udrea aflându-se într-o vizită oficială în Ungaria în momentul cândaşternea în pagina de internet gândurile măreţe pentru bucureşteni.

Primele aspectenegative pe care actuala şefă a PDL Bucureşti le remarcă la Capitala noastră suntconstrucţiile haotice din ultimii ani. “Bucureştiul este un oraş în care s-aconstruit mult în ultimii ani, de cele mai multe ori haotic. Cu siguranţă,multe dintre aprobările de construcţii, mai ales în zonele centrale şi vechiale oraşului nu ar fi trebuit niciodată date”, enunţă Udreaverdictul. Reamintim cititorilor că primarii din ultimii ani au fost de la PDL:Traian Băsescu (2000-2004) şi Adriean Videanu (2004-2008). Nici actualul edil,Sorin Oprescu, respectiv primarul sectorului nu pare a o mulţumi pe deplin pe Elena Udrea,care întreabă retoric “cam când credeţi că se vor termina lucrările din centrulvechi al Bucureştiului”?

Câiniivagabonzi sperie turiştii

Ministrul turismului crede că animalele fără stăpân creează o imagine proastă. Deşi Udrea punedegetul pe rană, nu prezintă şi o soluţie pentru numărul mare de câini dinBucureşti. “O altă problemă ar fi cea a câinilor vagabonzi. Trebuie săînţelegem ce mesaj trimitem către potenţialii turişti când în centrulBucureştiului se plimbă în voie haite de câini”, afirmă Udrea.

Dela mop la curăţenia străzilor

După ce a dat cumopul în campania electorală, curăţenia revine în atenţia Elenei Udrea, care nue tocmai încântată de modul cum se prezintă străzile bucureştene. “În general,Capitala trebuie să fie mai primitoare cu turiştii. Iar asta înseamnă străzimai curate, înseamnă că atunci când turistul ajunge în Piaţa Romană, spreexemplu, să poată vedea cerul, nu doar cablurile agăţate de stâlpi”, scrieministrul pe blog.

Elena Udrea a fostnumită luni lider al organizaţiei bucureştene a Partidului Democrat Liberal,după ce Liviu Negoiţă s-a retras din această funcţie. Mulţi analişti şipoliticieni consideră că şefia PDL Bucureşti este un prim pas spre ocandidatură la primărie. Udrea nu a confirmat niciodată ofcial planurile salepentru primărie, însă reamintim cititorilor că în urmă cu o lună doamnaministru nega categoric că ar prelua funcţia de lider al PDL Bucureşti.

Se luptă cu limba română deocamdată

Referindu-sela problemele Bucureştiului, Elena Udrea a scris pe blogul personal chiar aşa:“Nici una dintre aceste probleme nu sunt insurmontabile”. În text apare oeroare gramaticală, forma corectă fiind cea de singular: “Nu esteinsurmontabilă”. În trecut, ziarul “Puterea” a mai prezentat o greşeală de limbaromâna a Elenei Udrea, când şi-a completat declaraţia de avere scriinddividente în loc de dividende. Biroul de presă al ministerului pe care îlconduce s-a grăbit atunci să precizeze că eroarea fusese făcută de un consiliercare scrisese declaraţia de avere şi că Ministrul Dezvoltării şi Turismuluişi-a asumat greşeala prin semnătură.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-07-01Parerea ta...

CATA
22 Iul 2010

asta inseamna ca viitoul candidat la presedintite al pdl va fi sionistul mihai razvan ungureanu?
CATA
22 Iul 2010

test
TEODOR
22 Iul 2010

Elena Udrea vrea Primaria Bucuresti!Nu e o noutate!Dar trebuie sa tina cont ca are in persoana lui Oprescu un contracandidat puternic!Daca vrea sa se faca de ras,e treaba ei si a PDL!
OANAB
22 Iul 2010

toata lumea stie sa zica, sa arate cu degetul, dar cand vine vorba sa faca lucruri concrete nu stiu pe unde sa mai scoata camasa. Oprescu este omul potrivit la locul potrivit si este cel mai bun primar pe care l-a avut Bucurestiul pana acum
ANDREIT
23 Iul 2010

Udrea este clar un adversar puternic pentru Oprescu si are sanse foarte mari de castig, din ce ne-a aratat pana acum este omul care culege roadele muncii sale
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine