2020-08-09 13:02

Bogdan Diaconu a demisionat din PSD din cauza "grupării extremiste" UDMR şi îşi înfiinţează partid

 |  14:07
Bogdan Diaconu a demisionat din PSD din cauza "grupării extremiste" UDMR şi îşi înfiinţează partid

Deputatul Bogdan Diaconu a anunţat joi, că a demisionat din PSD din cauza prezenţei UDMR la guvernare şi a "acţiunilor anti-româneşti" pe care aceasta "grupare extremistă" le desfăşoară din interiorul Guvernului. De asemenea, Diaconu a precizat că va înfiinţa Partidul România Unită.

"Plec din PSD pentru a fonda un nou proiect politic bazat pe credinţa în valorile româneşti şi în puterea noastră ca naţiune. Îi chem pe toţi cei care doresc să salvăm România de marasmul ultimilor 25 de ani şi de continua trădare a partidelor de până acum să se alăture Partidului România Unită, formaţiunea care îi va uni pe români pentru a le apăra binele, spre deosebire de toţi cei care până acum i-au dezbinat ca să-i înşele şi să-i sărăcească", a spus Bogdan Diaconu.

Deputatul a susţinut că acest partid nou va fi caracterizat din punct de vedere doctrinar prin naţional-democraţie, iar din punct de vedere programatic prin justiţie socială, protecţionism economic, eradicarea corupţiei, păstrarea şi apărarea identităţii naţionale.

El a ţinut să precizeze că şi-au anunţat dorinţa de implicare în noul partid atât parlamentari, cât şi persoane din societatea civilă, dar mai ales "mii de cetăţeni români care s-au săturat să fie umiliţi în propria lor ţară".

"Ajunge cu toleranţa pe care clasa politică românească şi societatea în ansamblu o manifestă faţă de acest pericol la integritatea statului român. Ajunge cu felul în care partidele extremiste maghiare, în frunte cu UDMR, se folosesc de banii şi pârghiile statului român pentru a-l distruge din interior!", a spus Bogdan Diaconu.

Deputatul a susţinut că UDMR "nu are ce căuta în politica românească". În acest context, Bogdan Diaconu a afirmat că una din misiunile pe care şi le asumă este scoaterea formaţiunilor extremiste maghiare în afara legii, pentru "totdeauna".

"E timpul ca acelora care lucrează subteran sau făţiş împotriva Constituţiei şi a demnităţii acestui stat să le fie frică. Diplomaţia şi-a epuizat resursele. E timpul pentru acţiune. Românii vor dovedi încă o dată că toleranţa lor are limite şi că, atunci când acestea sunt depăşite, ei sunt gata să îşi ia soarta în propriile lor mâini", a spus Bogdan Diaconu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-21Parerea ta...

BRAVO 'MOSULE'!
21 Aug 2014

Asa sa faci! Ai tot respectul si consideratia mea! Au fost, mai sunt INCA si printre PSD-sti (actuali sau fosti) si oameni de toata isprava! Pe aceasta cale: Respect si pt.Ioan Stan, Valer Marian! Barbati adevarati!
O.N.G.
21 Aug 2014

Va sprijinim pentru reusita.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz