2020-01-29 12:44

BOICOT de ultimă oră! Cum se RĂZBUNĂ premierul Dăncilă pe președintele Iohannis

 |  20:42
BOICOT de ultimă oră! Cum se RĂZBUNĂ premierul Dăncilă pe președintele Iohannis

Premierul Viorica Dăncilă îi ține pe miniștri la București. Ca să nu poată participa la summitul șefilor de stat și de guvern din Uniunea Europeană, miniștrii cu atribuții în această întâlnire foarte importantă - cel de externe și cel al afacerilor europene - au fost convocați de premier la alte activități, în așa fel încât vor fi în imposibilitatea de a se prezenta la Sibiu, transmite Digi24.

Inițial, miniștrii Teodor Meleșcanu și George Ciamba își anunțaseră prezența la summit. Întâlnirile pe care le aveau sunt foarte importante pentru cele două ministere.

În plină dispută lansată de social democrați privind absența Vioricăi Dăncilă de la summit-ul de la Sibiu, președintele Klaus Iohannis a spus: „Fiecare stat are un singur reprezentant, iar arhitectura constituţională a României este de aşa natură că reprezentantul României în Consiliul European este preşedintele ţării, în cazul acesta eu. Aici, la Sibiu, vor fi întâlniri numai în format de Consiliu European, nu este prevăzută nicio manifestare în alt format decât Consiliul European.”

Nu este nici o rea-voinţă, nici o rea-credinţă, pur şi simplu aici este locul preşedintelui, în Consiliul European, şi noi ne întâlnim aici ca să lucrăm şi să lucrăm la un lucru foarte important, la agenda strategică pentru următorul mandat al instituţiilor europene, ne întâlnim pentru a da optimism, speranţă, cetăţenilor europeni, acum, în pragul alegerilor europene. Nu sunt prevăzute evenimente strict protocolare, la care lumea ar sta şi ar pierde vremea, noi avem foarte, foarte mult de lucru, de discutat în Consiliul European. Niciodată nu ne ajunge timpul şi atunci când ne adunăm discutăm la concret, discutăm lucrurile care sunt pe agendă”, a adăugat el.

În weekend, şefa Guvernului spunea că au fost uitaţi „tocmai cei care au muncit pentru România”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-07Parerea ta...

@ PUTEREA
07 Mai 2019

Voi confundati boicotul cu PROSTIA. LA dancila este PATOLOGIA PROSTIEI.
ANONIM
07 Mai 2019

CE DRACU CAUTA BABA FLORAREASA PATACHINA BASINOASA CU BUDIGAI IN DINTI ?
NEGRO
08 Mai 2019

Gestul Analfabetei de a retine ministrii la Bucuresti, cand la Sibiu se iau hotarari importante ce privesc cele doua ministere este un nou act de tradare nationala. Nu stiu cine o consiliaza pe aceasta loaza, dar dupa incetarea figuratiilor din functia de prim- ministru va avea multe de platit. Chiar cu libertatea. Oricum, din prapastia in care ne-a aruncat aceasta guvernare, Romania va avea multe de indreptat. Cu eforturi intelectuale imense. Nadajduim ca romanii simpli, prizonieri ai pomenilor otravite PSD-ALDE-UDMR au inteles ca nu din criza in criza se poate guverna in Tara noastra si vor introduce in urne votul salvator. Pentru ca orice popor ii are pana la urma pe guvernatii pe care ii merita. Sa folosim in sens pozitiv chiar sloganul lor batjocoritor pentru ei insisi: Romania merita mai mult! Depinde in primul rand de noi si mai ales de cei pe care-i vom alege.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine