2019-08-17 17:59

BOMBA. BĂSESCU propus ca PREMIER!

 |  17:45
BOMBA. BĂSESCU propus ca PREMIER!

Partidul Mișcarea Populară anunță că se va prezenta la consultările cu președintele Klaus Iohannis cu propunerea de premier numită Traian Băsescu.

După ce inițial s-a vehiculat că PMP se va prezenta la consultările de la Palatul Cotroceni cu propunerea de premier a europarlamentarului Sigfried Mureșan, se pare că formaţiunea și-a schimbat propunerea în ultimul moment și l-a nominalizat pe fostul președinte Traian Băsescu, scrie b1.ro.

Decizia PMP vine după ce Ludovic Orban a anunțat că PNL nu are o propunere pentru funcția de șef al guvernului. Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Traian Băsescu, a declarat, duminică seară, că formațiunea pe care conduce va face o nominalizare pentru funcția de premier, dacă Partidul Național Liberal (PNL) nu va face acest lucru.

“Sunt cel mai bun premier pentru România”

Traian Băsescu a spus de nuenumărate ori că el ar fi cea mai bună variantă de premier pentru România. "De câte ori le spun că sunt cel mai bun premier pe care l-ar putea avea România, nu vedeţi că nu reacţionează nimeni? (...) Am acumulat prea multă experienţă şi cunosc prea bine şi ţara şi statul ca să poată spună cineva că e mai bun decât mine. (...) Nimeni nu e de neînlocuit. Poate fi şi un alt premier foarte bun al României, dar eu sunt cel mai bun. Fără să spun că sunt perfect", a declarat Traian Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-26

In legatura cu acest articol...

Primele DECLARAȚII ale lui Mihai Tudose, premierul propus de PSD

Au început CONSULTĂRILE de la Cotroceni. PSD-ALDE a ieșit după doar 15 minute. Cine URMEAZĂ

REVOLTĂ în PSD: Nu voi vota noul Guvern, cu Mihai TUDOSE în frunte

Lămuriri despre Tudose şi suspiciunile de DUBLĂ COMANDĂ
Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
26 Iun 2017

si UDREA presedinte...ha ha ha STUPID PEOPLE..BORDELUL DE LA COTROCENI
DUMITRU PAVALACHE
26 Iun 2017

Do.Basescu Traian este cel mai capabil pentru functia Prin Ministru !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray