2019-10-20 14:29

Breaking news! Remus Borza, demis de premierul Viorica Dăncilă după doar câteva zile în Guvern

 |  16:54
Breaking news! Remus Borza, demis de premierul Viorica Dăncilă după doar câteva zile în Guvern

Remus Borza, numit recent consilier pe probleme economice de Viorica Dăncilă, a fost demis în cursul zilei de sâmbătă după o serie de declaraţii controversate cu privire la reducerea numărului de bugetari.

Remus Borza, consilierul economic al premierului Viorica Dăncilă, a anunțat o reducere a numărului de bugetari și o scădere a numărului de ministere. În urma acestor afirmaţii a fost demis de premier.

„Am crescut veniturile în sectorul bugetar, cred că suntem singura țară din lume care plătește mult mai bine salariații din sectorul public decât pe cei din sectorul privat. Trebuie să gestionăm 800.000 de bugetari, am gonflat foarte mult administrația. Și la Guvern trebuie să mai reducem din ministere. E mai eficient, mai rămân bani să facem și o fabrică în România”, a spus Borza la Antena 3.

Acestea au fost declarațiile care au dus la demiterea sa de Viorica Dăncilă, care a anunțat că l-a demis pe consilierul său sâmbătă.

Remis Borza a fost numit consilier onorific pe probleme economic al premierului în această săptămână.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-08Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Fuga de (la) guvernare. Totuși, cine câștigă? Proaspăt părăsită și jignită de fostul coleg de căsnicie politică, Viorica Dăncilă își plânge pe umărul jurnaliștilor drama femeii abandonate, își pune armura de președinte dur de partid și promite să respecte în continuare Sfântul Program de Guvernare, lăsat cu limbă de moarte de Liviu Dragnea
29 Aug 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray