2020-04-03 08:48

Brexit. Liviu Dragnea: Interesele românilor din Marea Britanie trebuie negociate

 |  08:56
Brexit. Liviu Dragnea: Interesele românilor din Marea Britanie trebuie negociate

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, în contextul Brexit-ului, că este important să se negocieze în favoarea intereselor românilor care trăiesc în Marea Britanie.

"Există capacitate suficientă și la BNR, și la nivelul Guvernului să gestioneze efectele Brexit-ului, dar asta nu înseamnă că cineva se culcă pe o ureche. Cuvântul a fost (la consultările de la Cotroceni — n.r.) să rămânem în alertă toată lumea și vigilenți. Era aproape imposibil vineri ca cineva din România sau din altă parte să evalueze toate consecințele acestei acțiuni din Marea Britanie. Dar instituțiile statului au început de vineri să lucreze la mai multe planuri în funcție de evoluția situației din UE și din Marea Britanie", a precizat Liviu Dragnea, duminică seara, la România TV.

Preşedintele PSD a mai spus că cel mai rău este ca românii să intre în panică.

"Sunt niște oportunități pe care le putem folosi. România este o insulă de stabilitate și este important pentru noi (...) să negociem foarte serios interesele românilor care trăiesc în Marea Britanie, pentru că și-au făcut planurile de viață, planuri de muncă. Trecând peste toate atacurile împotriva mea și a PSD, tot sper ca apelul meu de a ne așeza la masă partidele politice, împreună cu președintele pentru a începe construcția unui proiect de țară pentru următorii 20 — 25 de ani rămâne o dorință mare și a mea și a partidului. Noi am început să lucrăm serios la acest plan și cu el vom veni în oferta noastră din septembrie — octombrie", a subliniat președintele PSD.

"Proiectul european se va redefini serios și, în acest context, România trebuie să aibă un rol serios, o voce puternică în UE și nu cred că trebuie să mai stăm în situația în care să stăm mereu cu capul plecat să ni se spună ce avem voie să facem, ce avem voie să nu facem", a completat Liviu Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-27Parerea ta...

ANONIM
27 Iun 2016

Trebuie totusi sa recunoasteti ca domnul Liviu Dragnea pare a fi un "simpatic" ,prins fiind, intre atatea negocieri ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine