2019-10-14 14:11

BUGET. Grindeanu a anunţat ce MINISTERE vor primi mai mulţi bani în 2017

 |  18:58
BUGET. Grindeanu a anunţat ce MINISTERE vor primi mai mulţi bani în 2017

Premierul Sorin Grindeanu a anunțat marți seară, după ședinţa cu miniştrii Cabinetului său, că ideea principală care stă la baza bugetului pe 2017 este aceea că se reduc cheltuielile pentru bunuri și servicii, iar banii economisiți vor fi alocați pentru investiții.

Întrebat ce ministere vor primi mai mulți bani în acest an, Sorin Grindeanu a răspuns: „Transporturile, Sănătatea, Agricultura și IMM-urile, conform programului de guvernare”.

Grindeanu a precizat că bugetul rămâne același pentru CSM, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie și Ministerul Public, notează antena3.ro.

Potrivit unor surse din PSD, citate de Mediafax, Guvernul va tăia însă bani de la Administraţia Prezidenţială, care va avea în 2017 un buget cu 13% mai mic decât anul trecut, la fel cum şi bugetul SRI va fi micşorat cu 15%.

"Discuţiile se vor prelungi în marţi seară şi va trebui să dăm o nouă limită în guvern, acesta a fost şi rostul întâlnirii, va fi aprobat joi sau vineri. S-a vrut ca guvernul să fie instalat în ianuarie, dar nu vreau să facem lucruri legate de buget doar pe repede înainte, e important să se regăsească toate programele din program", a încheiat premierul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray