2020-02-18 12:04

BUGETUL, în blocaj: Liderii coaliției nu au ajuns la o înțelegere. Care e mărul DISCORDIEI

 |  23:46
BUGETUL, în blocaj: Liderii coaliției nu au ajuns la o înțelegere. Care e mărul DISCORDIEI

După ce a întârziat, bugetul a intrat acum într-un alt impas. Liderii coaliției PSD-ALDE nu au ajuns la o înțelegere privind bugetele locale după o discuție de mai bine de patru ore în biroul lui Liviu Dragnea de la Palatul Parlamentului, urmând ca discuțiile să aibă loc și marți, au declarat surse politice pentru HotNews.ro. De asemenea, aceștia ar dori majorarea cotei de TVA alocată către comunitățile locale sau să reducă din procentul cheltuielilor pe asistență socială.

Potrivit surselor HotNews se fac în continuare simulări. În aceste condiții, bugetul nu poate fi discutat în ședința de guvern mai devreme de ziua de vineri, deoarece premierul Dăncilă va fi plecată din țară timp de două zile. Reamintim că premierul Viorica Dăncilă, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu și secretarul general al ALDE Daniel Chițoiu și reşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan au venit luni în biroul din parlament al liderului PSD și au discutat mai bine de trei ore. Întâlnirea a avut loc în contextul în care șeful PSD a cerut în urmă cu o zi reducerea sumelor alocate serviciilor secrete în proiectul de buget pentru 2019 și noi simulări în ceea ce privește sumele alocate consiliilor județene.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-04Parerea ta...

NEGRO
05 Feb 2019

De ce nu are Romania buget de trei luni de balmajeala politica? Pentru ca nu cu Prostii lui Dragnea se conduce o Tara, nu cu aceste rebuturi umane se va construi un buget european in aceste sase luni de presedintie europeana. Ci vor cunoaste ridicolul absolut in aceste sase luni de Presedintie a Consiliului European iar Tuta lui Dragnea va continua sa aiba o buna presa in Sputnik, pentru mentinerea pe linia de plutire a spiritului de turma a creierelor spalate de post-stalinism. Nu cu Dragnea, Valcov, Teodorovici, marioneta Dancila et compania se construieste o economie sustenabila. Tonomatele rusesti sunt abonate doar la robinetele coruptiei, ale crimei organizate si ale urii fata de poporul pe care-l doresc obedient si suspus. De ce nu are buget Romania? Pentru ca domnul Dragnea se gudura la generozitatea lui Viktor Orban pentru continuarea investitiilor otravite in Harghita si Covasna pentru a fi deturnate de localul UDMR. Cam aici duc firele tradarilor si ale ineptiei!
ANONIM
05 Feb 2019

ROMANIA ESTE STAT MAFIOT.........................
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine