2019-07-22 23:51

Buşoi: Situaţia din PSD este o reglare de conturi. Guvernul Dăncilă trebuie să plece cel târziu la 31 decembrie

 |  15:17
Buşoi: Situaţia din PSD este o reglare de conturi. Guvernul Dăncilă trebuie să plece cel târziu la 31 decembrie

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a catalogat vineri situaţia din PSD drept "o reglare de conturi", el subliniind, însă, că Guvernul Dăncilă trebuie să plece din fruntea României până cel târziu la 31 decembrie pentru a nu face ţara de ruşine odată cu preluarea Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

"La acest moment pare a fi doar o luptă pentru putere şi o reglare de conturi în interiorul PSD, nu am văzut diferenţe majore, semnificative de abordare a problemelor României între cele două grupări. Chiar i-am văzut aseară pe doi dintre opozanţi ieşind de la o conferinţă judeţeană în care aveau aceeaşi abordare legată, de exemplu, de legile justiţiei şi de amnistie. Aţi văzut cu toţii şi declaraţiile doamnei primar Gabriela Firea pe anumite chestiuni, care nu sunt foarte mult diferite, în ceea ce priveşte chestiunile economice, în ceea ce priveşte nepriceperea din administraţie absolut toţi liderii din PSD, că sunt cu Dragnea, că sunt împotriva lui Liviu Dragnea, au dovedit până acum aceeaşi abordare periculoasă pentru viitorul României şi acelaşi stil habarnist şi nepăsător faţă de adevăratele probleme ale României. Nu există în opinia noastră PSD-işti buni, PSD-işti răi", a spus Buşoi într-o conferinţă de presă, întrebat cum vede actuala situaţie din PSD.

El a precizat că Executivul trebuie să plece.

"Este foarte adevărat că în acest moment, aşa cum este condusă România, aşa cum îşi impune preşedintele PSD, Liviu Dragnea, voinţa, aşa cum arată Guvernul României condus de doamna Dăncilă, trebuie să fie o prioritate absolută ca acest Guvern să plece din fruntea României, cel mai târziu la 31 decembrie, pentru a nu face şi România de ruşine odată cu începerea Preşedinţiei României la nivelul Consiliului UE şi dacă din acest conflict cresc şansele pentru ca acest Guvern să fie debarcat, cu atât mai bine, dar altfel, aşteptări că lucrurile se vor îmbunătăţi în funcţie de o grupare sau alta care va câştiga puterea în PSD eu, personal, nu am", a arătat liberalul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-14Parerea ta...

ANONIM
14 Sep 2018

Da ,sigur acest guvern este o rusine pentru SicA si prietenii sai Vrem un guvern care nu ne face de rusine pe Sica ,unul in care toti sa fie betivi ca SicaDaca nu vrem ca acest guvern sa fie condus de bubosul Ciolos cel cu ordonanta 6
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray