2020-03-28 17:36

Cabinetul Orban a depus JURĂMÂNTUL. Mesajul lui Klaus Iohannis

 |  20:24
Cabinetul Orban a depus JURĂMÂNTUL. Mesajul lui Klaus Iohannis

Premierul Ludovic Orban și miniștrii din Cabinetul său au depus jurământul, luni seara, în fața președintelui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Președintele Klaus Iohannis a declarat, la Cotroceni, că le dorește un mandat de mare succes.

„Vă doresc un mandat de mare succes chiar dacă, din păcate, nu va fi un mandat întreg de patru ani, dar prin compensare va fi mai greu.

Domnule președinte al PNL, Ludovic Orban, vă felicit pe dumneavoastră și pe parlamentarii PNL și pe toți cei din partid care ați reușit un lucru incredibil: să convingeți partidele din opoziție ca împreună să constituiți o nouă majoritate în Parlament, înlocuind majoritatea toxică a PSD”, a spus Klaus Iohannis.

„Vreau să subliniez că ce s-a întâmplat azi e un exercițiu autentic democratic. Un guvern a fost înlăturat de majoritate, un alt guvern a fost învestit.

Vreau astăzi să felicit și pe ceilalți parlamentari: USR, PMP, UDMR, ALDE, minorități, chiar din Pro România, din PSD, neafiliați. Toți care ați votat pentru învestirea guvernului Orban ați făcut un lucru foarte înțelept. Ați dat României o șansă să meargă mai departe. Felicitări și aprecieri din partea mea.

Se termină astfel guvernarea PSD-istă care în diferite variante a durat aproape trei ani(...).

În ultimii 30 de ani, România nu s-a dezvoltat mai mult și mai bine din cauza PSD-ului. Nu este niciun secret și o spun direct și pe față”, a mai spus Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-04Parerea ta...

GICA
04 Noi 2019

NU SUNT PSD-IST DAR D-UL IOHANNIS ESTE ANTI ROMAN . NU STIE SI NU VREA SA IUBEASCA ROMANIA. NU AI VOIE SA INCALCI CONSTITUTIA. FARA ALTE COMENTARII.CINE STIE JUSTITIE POATE INTELEGE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine