2020-04-05 23:44

CALCULELE PSD. Cum vor social-democrații să dea jos Guvernul Orban

 |  16:16
CALCULELE PSD. Cum vor social-democrații să dea jos Guvernul Orban

Social-democrații își fac calculele pentru a dat jos Guvernul Orban prin moțiune de cenzură. PSD se arată astfel nemulțumit față de decizia guvernului de a-și asuma răspunderea privind alegerea primarilor în două tururi.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, crede că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban va trece, chiar dacă în acest moment matematic, social-democrații nu au numărul de voturi.

„Am justificat de ce depunem această moțiune, de ce strângem semnături de la PSD și UDMR, se încalcă o linie roșie a democrației. Acest lucru nu e permis nimănui, indiferent de jocurile politice și de socotelile politice, pe cine avantajează. În acest moment depunem moțiunea. Părerea noastră, chiar dacă matematic nu avem numărul de voturi că va trece această moțiune și după ce vom depăși această etapă vom veni și cu propunerile ulterioare. Noi suntem pregătiți de orice și de alegeri anticipate și de orice fel de alegeri”, a declarat Marcel Ciolacu, conform Antena3.

Întrebat de câte voturi mai are nevoie PSD pentru a dărâma Guvernul, Marcel Ciolacu a subliniat că ”la acest moment 6-7 voturi”.

Marcel Ciolacu a precizat că a ajuns la un acord cu UDMR pentru susținerea moțiunii de cenzură, dar a ținut să sublinieze faptul că aceasta este o alianță pe o temă punctuală, nu una definitivă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine