2020-01-28 16:09

Călin Popescu Tăriceanu, atac la adresa lui Kovesi: Are probleme psihice

 |  15:01
Călin Popescu Tăriceanu, atac la adresa lui Kovesi: Are probleme psihice

Călin Popescu Tăriceanu susține că fosta șefă a DNA ar avea probleme psihice, altfel nu se explică de ce ar fi dispus arestări ca urmare a unor frustrări personale. Reacția vine după ce Victor Ponta a declarat că Sebastian Ghiță a fost amenințat de fosta șefă a DNA că va fi arestat dacă se mai vede cu Elena Udrea.

"Atunci când ai un procuror pregătit de comuniști, situația devine una gravă. Vedem ce s-a întâmplat cu oameni precum Laura Codruța Kovesi. Această doamnă care a fost procuror general și șefă a DNA când arestezi oameni că ai frustrări personale, înseamnă că ai probleme psihice.

Să dai pe mâna unor netrbenici nepretrgătiți, oameni cu probleme psihice, uite ce se întâmlă. Am aflat ieri din presă că două asociații ale magistraților vorbesc despre dimensiunea represivă a justiție. Corupția trebuie combătută cu mijloace legale, pus accent pe componenta prevenitivă, nu ca la noi cu justiție televizată și oameni plimbați la televizor cu cătușe", a declarat Călin Popescu Tăriceanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-18Parerea ta...

PAPAGALUL MANECHIN
18 Mai 2019

nici macar nu este original,repeta ca un papagal-maimutoi vorbele lui Udrea.Chestia cu Kovesi "nebuna" sau "se razbuna ca e indragostita de Ghita" sunt fonfleurile mincinoase iesite din curul XXL al ciociolinei MATA HARI din PLESCOI
ANONIMUS
18 Mai 2019

Si cel care are 5-6 neveste are tot atatea probleme psihice.
MASCARICEANU
18 Mai 2019

Liberalul bolsevic obosit de atâtea neveste trebui dus la un control psihiatric. Slugoiul mafiei psd executa ce i se transmite din closetul Kiseleff altfel i se ridica imunitatea in senat. A ajuns șantajat de mafia psd in dosarul de șpaga ..
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine