2020-02-17 12:29

Călin Popescu Tăriceanu: Dacă nu era Bogdan Olteanu, Alina Gorghiu nu era nimic

 |  08:19
Călin Popescu Tăriceanu: Dacă nu era Bogdan Olteanu, Alina Gorghiu nu era nimic

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a lansat un atac dur la adresa Alinei Gorghiu, afirmând că dacă nu era Bogdan Olteanu, copreşedintele PNL „nu era nimic, nu ajungea în Parlament”.

"Nu am nicio replică. După ce am văzut declarațiile ei la adresa lui Bogdan Olteanu și face niște comentarii care sunt sub demnitatea la care m-aș fi așteptat, ea lasă loc la o grămadă de bănuieli la adresa lui. Dacă nu era Olteanu, Gorghiu nu era nimic, nu ajungea în Parlament. Îmi dovedește că Călin Popescu Tăriceanu nu o să crească niciodată, că nu o să evolueze ca om politic. Ea comentează toate nimicurile", a precizat la Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-30Parerea ta...

ANONIM
30 Iul 2016

DAR SI UDREA PE LA MACIUCA TA SI MAFIOTUL ISARESCU .
CROCODILUL FLAMAND
30 Iul 2016

BAI FRATE....CUM EXPLICATI CA TOTI MARII MAHARI SI FEMEILE DIN JURUL LOR SUNT NISTE CREATII ALE SECURITATII...ORIUNDE TE UITI E LA FEL...PANA LA URMA UNDE DRACU E DEMOCRATIA?..V-ATI CUSUT EPOLETII PE SUB CAMASA SI VA PRETINDETI OAMENI DE AFACERI...POLTICIENI....BLABLABLAAAAA...NE BAGATI PE GAT TOATE CHILOTZARESELE VOASTRE...DUPA CE LE PROSTITUATI IN GRUP SI VA SATURATI DE ELE LE FACETI "SECRETARE"...."ASISTENT MANAGER"....TARICEANU CEL MAI MARE GENTLEMEN...LE IA DE NEVASTA SI ULTERIOR DIVORTEAZA DE ELE PE BANDA RULANTA CAND LE APARE PRIN ZIARE BIOGRAFIA ROMANTATA>>>>>>PARCA MA UIT LA TELENOVELE SUD-AMERICANE.........DEJA DE LA SCARBA LA O MARE REVOLTA GENERALIZATA E UN MIC PAS>>>>>>>>>>CUM ZICEA NEIL ARMSTRONG>>>>UN MIC PAS INAINTE...IMPORTANT PENTRU OMENIRE....TRECEM DE LA SCARBA LA GHILOTINE PE STADIOANE....SUNTETI PREA MULTE HIENE SI D-N-A SE MISCA PREA INCET...SI ASA VA PLAC VOUA REVOLUTIILE....TARICENE-MANECHIN IA VEZI UN COSTUM CU DUNGI...POTI SA DEFILEZI PE SCENA....IA-L SI PE 666ISARESCU666 SA INCERCE SI EL COSTUMUL...PENTRU CURVE E MAI GREU CA SUNT FOARTE MULTE..LE LUAM CU AUTOBUZUL SI LE DAM O CONDAMNARE LA LOCUL DE MUNCA...SA PRESTEZE SEX IN FOLOSUL COMUNITATII...BORDEL PENTRU CETATENII FRUSTRATI...CARE E SUPARAT SA VINA SA LE TRAGA O CLANTZA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine