2020-01-26 00:42

Călin Popescu Tăriceanu: Încă nu s-a înregistrat în mod oficial demisia lui Gabriel Oprea

 |  14:37
Călin Popescu Tăriceanu: Încă nu s-a înregistrat în mod oficial demisia lui Gabriel Oprea

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat luni, că, până în acest moment, nu s-a înregistrat în mod oficial demisia lui Gabriel Oprea din funcţia de senator, motiv pentru care se aşteaptă până la ora 18.00.

"Pe ordinea de zi a BP a fost solicitarea senatorului Gabriel Oprea privind reluarea votului. În același timp, noi am luat cunoștință din spațiul public de anunțul domnului senator privind demisia sa din cadrul Senatului. E adevărat că, până în acest moment, nu s-a înregistrat în mod oficial actul demisiei, așa încât așteptăm azi, până la ora 18,00", a precizat Călin Popescu-Tăriceanu, la finalul ședinței Biroului permanent, potrivit Agerpres.

Preşedintele Senatului a mai spus că dacă Gabriel Oprea va demisiona, atunci solicitarea de reluare a votului rămâne fără obiect.

"În caz contrar (dacă Gabriel Oprea nu își prezintă demisia — n.r.), mâine dimineață (marți — n.r.), Comisia juridică se va reuni pentru a exprima un punct de vedere asupra solicitării pe care a făcut-o dl. Oprea de reluare a votului și, mâine, până la terminarea programului, va fi un vot în legătură cu această chestiune", a completat Călin Popescu Tăriceanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine