2019-10-14 22:02

Călin Popescu-Tăriceanu o dă la-ntors. Organizează dezbateri pe tema modificărilor Codului penal

 |  13:54
Călin Popescu-Tăriceanu o dă la-ntors. Organizează dezbateri pe tema modificărilor Codului penal

P24

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunţat că va organiza o dezbatere pe marginea modificărilor aduse Codurilor penale şi pe tema graţierii. Printre invitaţi se vor afla preşedintele CSM, procurorul general, dar şi reprezentanţii asociaţiilor profesionale ale magistraţilor.

"Pe ordinea de zi a şedinţei de azi este, evident, proiectul legii bugetului, dar foarte importante sunt cele trei acte normative pe care le-am primit de la Guvern în această dimineaţă. Este vorba de cele două proiecte de legi privind graţierea şi o serie de alte măsuri care sunt în această privinţă. Al doilea proiect de lege este cel iniţiat de Guvernul anterior, care a suferit o mică adaptare şi va fi introdus în circuitul legislativ, iar al treilea act normativ este OUG privitoare la modificările aduse la Codul penal. Vom demara bineînţeles procedurile obişnuite din cadrul Parlamentului. (...) Voi cere aprobarea Bp pentru a organiza o dezbatere la care voi invita preşedintele CSM, voi invita din partea Parchetului general pe procurorul general, voi invita Asociaţiile profesionale ale magistraţilor, pentru că eu cred că asemenea acte normative de importanţă trebuie dezbătute cu cei care sunt parte a puterii judecătoreşti. Vreau să ascult punctul lor de vedere", a spus Tăriceanu, miercuri, la Senat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-01Parerea ta...

BORFASULE !!
01 Feb 2017

Tariceanu, borfasule, despre ce dezbateri vorbesti? Alea care trebuie sa te albeasca, pe tine si pe cei ca tine, animalule ! ??? REVOLUTIE ADEVARATA !! Treziti-va ROMANI !!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray