2019-12-06 02:30

Călin Popescu Tăriceanu, precizări despre legea privind alegerea primarilor în două tururi

 |  07:38
Călin Popescu Tăriceanu, precizări despre legea privind alegerea primarilor în două tururi

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, duminică, referitor la faptul că premierul Dacian Cioloş este dispus la un dialog cu partidele politice pe marginea legii privind alegerea primarilor în două tururi, că este foarte bine că prim-ministrul are disponibilitatea de a discuta această temă.

"Sigur că orice subiect politic poate să facă obiectul unei discuții. Dincolo de declarațiile politice făcute, poate exista o consultare între partide și, sigur, apoi să se contureze o opinie și chiar o soluție", a precizat Călin Popescu Tăriceanu, potrivit Agerpres.

Preşedintele Senatului a mai spus că „dacă premierul Cioloș are disponibilitatea de a discuta această temă, este foarte bine”.

„Și am vedea astfel în zilele care urmează care este modalitatea în care va dori să facă consultările pe acest subiect. În general, asemenea decizii importante trebuie luate în urma unei dezbateri politice, dar și unui vot în Parlament. Sunt pentru a avea discuții și a constata care sunt posibilitățile și punctele de vedere ale celorlalte partide înainte de a lua decizia", a explicat președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-25

In legatura cu acest articol...

Legea alegerii primarilor în două tururi. Guvernul ia în calcul inclusiv asumarea răspunderii în Parlament
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray