2020-05-25 08:52

Călin Popescu-Tăriceanu refuză să discute cu Blaga şi Gorghiu

 |  13:54
Călin Popescu-Tăriceanu refuză să discute cu Blaga şi Gorghiu

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, luni, că refuză să discute cu liderii PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga pe marginea moțiunii de cenzură. Tăriceanu a susţinut că, în calitate de preşedinte al ALDE, are o obligaţie de solidaritate cu partenerii din coaliţie, iar o discuţie în acest sens este „total neavenită”.

"Dacă doamna Gorghiu sau domnul Blaga mă vor invita la discuții pe acest subiect voi refuza o astfel de discuție din start. Nu am ce să fac cu o astfel de discuție. În calitate de președinte al ALDE consider că am o obligație de solidaritate cu partenerii de coaliție și o astfel de discuție mi se pare total neavenită. Cum să discuți cu Opoziția, să trădez?", a afirmat Călin Popescu Tăriceanu la Senat.

Senatorul a mai spus că actuala Opoziție se foloseşte de situația din Justiție a premierului Victor Ponta pentru a ajunge la Putere.

"Cred că este vorba despre interesul politic al PNL, care este de fapt PNL coafat, de a ajunge cu orice preț să pună mâna pe putere. Nu au discurs, decât acesta și caută orice prilej să încerce răsturnarea Guvernului, (...) nu prin mijloacele democratice, ci eventual folosind alte arme și sprijinindu-se pe acțiunea care este, în acest moment, în Justiție. Altfel, sigur că o moțiune de cenzură este arma pe care Opoziția democratică o folosește în orice țară, este dreptul lor să depună o moțiune de cenzură, dar am impresia că ei contează pe acest sprijin neașteptat pe care îl primesc datorită trimiterii în judecată a domnului Ponta", a explicat Călin Popescu Tăriceanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-21

In legatura cu acest articol...

Alina Gorghiu: Tăriceanu - cel mai potrivit preşedinte pentru PNL

Alina Gorghiu anunţă pe ce se bazează PNL la moţiunea de cenzură
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine